IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2012, 09:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sanal Petshop Petipanya!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz haftada bir özel alışveriş sitelerinin açıldığı günler geride kaldı. Ancak farklı dikey kategorilerde açılan özel alışveriş kulülerinin başarıya açık olduğunu söylemek mümkün. Bu fikirle yola çıkan Petipanya.com için de aynı şeyleri söyleyebiliriz.
Özel alışveriş modeliyle kurulan Petipanya.com, başlıkta da belirttiğimiz gibi evcil hayvanlar için ürün satışı gerçekleştiriyor. Emre Çınar tarafından kurulan e-ticaret sitesinin amacı, evcil hayvanların ihtiyaçlarını ve evcil hayvan sahiplerinin satın alabilecekleri ürünleri kısa süreli indirimlerle sunmak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu satışları gerçekleştirmek için sitenin birçok tedarikçiyle anlaşması bulunuyor. Bu markalara Whiskas, Pedigree, Ferplast, Stefanplast, Tropikal Pet ve Trixie örneklerini verebiliriz. Sitenin kurucusu Emre Çınar’dan alıdığımız bilgilere göre site yayına başladıktan sonraki ilk haftada 200 üyeye ulaşmış.
Sitenin tasarımından biraz bahsedecek olursak Petipanya.com’da klasik özel alışveriş modeli stilini görmek mümkün. Siteye girişte iş modeline uygun olarak kullanıcıların kayıt olunması isteniyor. Söz konusu evcil hayvanlar olunca, kategorilerde farklı seçenekler oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sitenin kategorilerinde evcil hayvan cinsleri yer alıyor ve kullanıcılar böylece hızlı bir şekilde aradıkları ürüne ulaşabiliyor.
Petipanya.com Türkiye’de eşine çok rastlanamayacak bir kategoride yer alıyor. Bu yüzden sitenin hedefleri de büyük. Sitenin kurucusu Emre Çınar’ın aktardıklarına göre köpek dondurması ve Paul Frank tasmaları gibi farklı ürünlerle girişimin büyümesi planlanıyor. Bunun yanı sıra sitenin sosyal sorumluluk projelerine de yer vereceğini paylaşmak istiyoruz.
Türkiye’de ve yurt dışında evcil hayvanlar için ürünler satan birçok e-ticaret sitesi bulunuyor. Petipanya.com‘un rakiplerinden farklı olan iş modeli sitenin büyümesinde önemli rol oynayabilir. Özel alışveriş sitesi ve evcil hayvan dikeyi konseptlerini ayrı ayrı düşündüğümüzde kulağa çok farklı gelmiyor. Bu iki konseptin başarıyla birleştirilmesi sonucunda başarılı e-ticaret sitelerinin ortaya çıktığını bu yıl içerisinde görmüştük.


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
petipanya, petshop, sanal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sanal aşk cLaS Aşk ve Sevgi Köşesi 2 30 Mart 2012 21:46
Anıtkabir Sanal Gezintisi (Sanal Müze) Hesna IF Ekstra 3 24 Ocak 2010 02:35
Sanal Aşk'mı Redsea Serbest Kürsü 8 21 Şubat 2009 01:38