IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2014, 20:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YouTube kapatıldı mı




Bir süre önce Vimeo'nun mahkeme kararıyla kapatılmasının ardından bu kez de YouTube'a girmeye çalışan kullanıcılar 'Bu site mahkeme kararıyla engellenmiştir' uyarısıyla karşılaşıyor ve siteye erişim sağlayamıyor

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Günler önce Vimeo mahkeme kararıyla kapatılmış; ancak aynı günün akşamı tekrar erişime açılmıştı. Çok geçmeden bu kez de kullanıcılar bir şok daha yaşadı. TurkNet ve UyduNet üzerinden YouTube’a girmeye çalışan kullanıcılar siteye erişim sağlayamadı ve karşılarında ‘Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararı ile Engellenmiştir!!!’ uyarısını gördü.

YOUTUBE TURKNET’TE KAPALI

Twitter’da kullanıcıların şikayetlerinin artması üzerine önce TurkNet’in çağrı merkezine ulaştık. TurkNet çağrı merkezinin konuyla ilgili yaptığı açıklamada sitenin mahkeme kararıyla yasaklı olduğu, bazı TurkNet kullanıcılarının hala YouTube’a girebildiği; ancak iki hafta içinde tüm kullanıcıların YouTube’a olan erişiminin kapatılacağını kaydetti.

UyduNet’in çağrı merkezinden ise daha farklı bir açıklama geldi. Mahkeme kararının gün içinde alındığını ve gün sonuna doğru yasağın kalktığını dile getiren çağrı merkezi yetkilileri YouTube’a gün içinde erişimin sağlanamadığını doğrularken, akşam saatlerinde erişim probleminin ortadan kalktığını dile getirdi.

TTNET VE SUPERONLINE'DA SORUN YOK

TTNET ve SuperOnline’a ise henüz böyle bir mahkeme kararı ulaşmış değil ve YouTube’a bu servis sağlayıcıları kullananlar erişebiliyor.

Öte yandan TurkNet konuyla ilgili şu basın açıklamasını yaptı:
"İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 08.01.2014 tarihli Erişimin Engellenmesi Yönünde Kararı, 09.01.2014 günü şirketimiz TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye tebliğ edilmiştir. Kararda, haberlerinizde bahsi geçen internet sitelerinin karara konu içerikleri kaldırılana kadar bu internet sitelerine erişimin engellenmesi hükmedildiğinden, bu sitelere TurkNet üzerinden internet erişimi 09.01.2014 akşamı engellenmiştir.

Bahsi geçen sitelerin ilgili içeriklerinin kaldırılıp kaldırılmadığı takip edilmiş, kaldırıldığı tespit edilen siteler 10.01.2014 sabah 09:00’da yeniden erişime açılmıştır. 14 Ocak 2014 tarihli haberinizde verilen bilgi gerçekleri yansıtmayıp, tüm kullanıcılarımız haberinizde bahsi geçen sitelere erişebilmektedir. Şirketimize yasal bir erişim engelleme kararı tebliğ edilmedikçe de herhangi bir engelleme yapılmamaktadır.

Konuyla ilgili yayınınızda yer alan haberin düzeltilerek kamuoyunun yukarıda yer alan açıklamalarımız doğrultusunda aydınlatılması için gereğinin yapılmasını rica ederiz. Saygılarımızla, TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş."

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.

Konu Violent tarafından (14 Ocak 2014 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kapatıldı, , youtube


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çarkıfelek kapatıldı. Cemalizim Haber Arşivi 8 09 Ekim 2010 05:00
Youtube Jacker ile youtube'den Rahatlıkla video İzleyin Hasanx Bilgisayar Donanımı 0 17 Nisan 2009 19:16
YouTube yine kapatıldı :))) Nickolas Serbest Kürsü 11 28 Ağustos 2007 08:49