IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 22:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Telekom yıldızlarıyla kazandı: 94-85




Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasının kapanış maçında Türk Telekom, Antalya Büyükşehir Belediye'yi Ali Karadeniz, Washington ve Jasaitis'in etkili oyunu ile yendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beko Basketbol Ligi'nde ilk haftanın son maçında Türk Telekom sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 94-85 yendi.
Karşılaşmaya Ali ve Mehmet'in hızlı hücumlardan ürettiği basketlerle etkili başlayan Türk Telekom, ilk 2 dakikayı 11-4 önde geçti. Bu dakikadan sonra Lincoln ile sayılar bulan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali'nin basketlerine engel olamayınca, başkent ekibi 5. dakikaya da 19-14'lük skorla üstün girdi.
Alan savuması yapan rakibi karşısında Jasaitis ile dış atışlarda başarılı olan Türk Telekom, Washington'un turnikesiyle çeyreğin bitimine 1 dakika kala farkı ilk kez çift haneli sayılara çıkardı: (30- 19). Kalan bölümde üstünlüğünü sürdüren ev sahibi takım, ilk çeyreği 31-24 önde tamamladı. 2. çeyreğe de Jasaitis-Mehmet ikilisinin sayılarıyla iyi başlayan Türk Telekom, yaptığı sert savunmayla farkın kapanmasına izin vermedi ve 12. dakika sonunda skordaki üstünlüğünü sürdürdü: (36-28).

Çeyreğin ortalarına doğru Kambala'nın pota altından ürettiği basketlerle sonuca giden başkent temsilcisi, rakibinin düşük şut yüzdesiyle oynamasını iyi değerlendirdi ve 16. dakikayı 40-32 önde geçti. Mola dönüşünde, Washington'un sürüklediği hücumlarda, sayılar bulmaya devam eden Türk Telekom, Rasim'in dış atışlardan bulduğu basketlere engel olamasa da ilk yarıyı 50-44 önde geçen taraf oldu.

3. çeyreğe her iki takım da karşılıklı sayılar bularak başladı. Başkent ekibi, Ali'nin boyalı alandaki üstün oyunuyla 23. dakika içinde farkı tekrar çift haneli sayılara (57-46) taşıdı. Alan savunması yapan rakibi karşısında hücumda topu iyi çeviren lacivert-beyazlı takım, Muratcan-Nedim ikilisinin pota altından ve dış atışlardan bulduğu basketlerle 26. dakikaya 61-54 önde girdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, final periyoduna doğru kullandığı dış atışlarla farkı kapatmaya çalışsa da bu isteğinde başarılı olamadı. Türk Telekom Mehmet'in son saniyede attığı turnikeyle, bu çeyreği de 73-62 önde noktaladı.

Son çeyreğe Mehmet'in basketiyle başlayan Türk Telekom, Washington'un asistleriyle oyundaki üstünlüğünü sürdürdü ve 33. dakikayı 80-70'lik skorla önde geçen taraf oldu. Periyodun ortalarına doğru savunma sertliğini arttıran Antalya Büyükşehir Belediyesi, Melih-Fisher ikilisinin skorer oyunuyla 7-2'lik seri yakaladı ve 35. dakikada farkı 5 sayıya kadar (82-77) indirdi. Washington'un hücumda yüksek şut isabetiyle oynaması sonucu 6-0'lık seriyle rakibine karşılık veren Türk Telekom, 37. dakika içinde skoru 88-77'ye taşıdı. Kalan dakikalarda farkın kapanmasına izin vermeyen Türk Telekom, karşılaşmadan 94-85'lik skorla galip ayrıldı.

Salon: Ankara
Hakemler: İsmail Aydın, Ersan Ergüler, Ozan Çaka
Türk Telekom: Muratcan 8, Mehmet 12, Washington 23, Jasaitis 17, Ali 21, Bekir, Uğur, Kambala 5, Ceyhun, Nedim 8
Antalya Büyükşehir Belediyesi: Fisher 19, Caner 2, Lincoln 11, Brown 9, Bora 4, Rasim 12, Melih 17, Jelovac 8, Gökper 3, Pastal, Alican, Nedim
1. periyot: 31-24
Devre: 50-44 (Türk Telekom lehine)
3. periyot: 73-62
5 faulle oyun dışı kalan: 38.08 Rasim (Antalya Büyükşehir Belediyesi)

AA

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
9485, kazandı, telekom, yıldızlarıyla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık