IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2011, 09:08   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Basketbolda artık Beşiktaş da var.




Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker'i 83-78 yenen Beşiktaş Milangaz'ın Başantrenörü Ergin Ataman, bugün elde ettikleri galibiyetten daha önemli şeyler kazandıklarını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, ''Ligde maçlar kazanılır veya kaybedilir ama bugünü Beşiktaş için tarihi bir gün olarak görüyorum'' derken, siyah-beyazlı taraftarların verdiği desteğe dikkati çekti.

Bugün ilk kez 12 bin Beşiktaş taraftarının salonu doldurduğunu vurgulayan Ataman, ''Bu benim hayallerimden biriydi açıkçası. Fenerbahçe Ülker karşısında kaybedebilirdik de ama soyuna odasında oyuncularıma söyledim, (Taraftarı inandırdınız ve İnönü Stadı'nı buraya taşıdınız) dedim. Bu bir ilkti. Basketbolda artık Beşiktaş da var. Bunu yönetimiyle, oyuncusuyla ve taraftarıyla gösterdi bu akşam'' diye konuştu.

Ergin Ataman, maçın üçüncü periyodunun sonuna kadar istedikleri her şeyi yapmayı başardıklarını anlatırken, ''Son periyotta Deron Williams'ın 4 faule gelmesi ve Marcelus Kemp'in yorulmasıyla bocalar gibi olduk ama Zoran Erceg'den büyük destek aldık. Hakkımız olan maçı daha da farklı kazanabilirdik. Karşımızda bir Avrupa Ligi takımı var. Şampiyonluk hedefiyle kurulmuş bir takım. Ben takımımı kutluyorum. Beşiktaş artık basketbolda her yönüyle var olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Milangaz oyuncusu Can Akın ise yaptığı değerlendirmede takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatırken, ''Bugünkü performansın en büyük sebebi, taraftarımızdı. Bizi oldukça cesaretlendirdiler. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Çok istekliydik bugün. Deron Willams maça ağırlığını koydu ve onunla oynamak hepimiz için büyük bir şans'' şeklinde konuştu.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
artık, basketbolda, beşiktaş, da, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık