IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 20:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleceğe Koşanlar sporcularından 3 madalya..




Turkcell'in desteklediği Halter Grand Prix'sine "Geleceğe Koşanlar" damgasını vurdu.

Turkcell’in sponsorluğunda Halter Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Grand Prix’ye Türkiye’nin kadın ve erkeklerde en iyi 95 haltercisi katıldı. Antalya’da 4 gün süren turnuvada ‘Turkcell Geleceğe Koşanlar’ projesi sporcularından Ayşegül Çoban altın, Hacer Demirel gümüş, Hatice Demirel ise bronz madalya kazanırken kendinden yaşça büyük sporcuları geride bırakma başarısı gösterdiler

Türkiye’nin lider GSM operatörü Turkcell, bireysel sporlara yaptığı desteği sürdürüyor. Turkcell sponsorluğunda Halter Federasyonu’nun ilk kez hayata geçirdiği Grand Prix, Türkiye’nin en iyi kadın ve erkek haltercilerini buluşturdu. Toplam 95 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada birbirinden heyecanlı yarışmalar izleyicilerin nefeslerini keserken haltercilerin formda oluşu 2012 Londra Olimpiyatları öncesinde yüzleri güldürdü.

Grand Prix’de, Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ‘Turkcell Geleceğe Koşanlar’ projesi sporcuları da fırtına gibi esti. 53 kiloda mücadele eden Ayşegül Çoban toplamda 162 kilo kaldırarak altın madalya kazandı. Aynı kategoride Hacer Demirel 133 kilo ile gümüş alırken, 75 kiloda yarışan Hatice Demirel toplamda 190 kilo ile bronz madalyaya ulaştı, genç sporcular gösterdikleri performansla gelecek için umut verdi.

“Bireysel sporlara desteğimiz artarak devam ediyor”
Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlarda da desteğimizi genişleterek devam ettiriyoruz. Halter Milli Takımımıza sponsor olmamızın hemen ardından federasyonumuzun ilk defa düzenlenlediği Grand Prix’e yaptığımız destek daha anlamlı hale geldi. Türk sporunun lokomotifi olan halterde sporcularımızın yüksek performansı bizi Londra Olimpiyatları öncesinde umutlandırdı. Grand Prix’de mücadele eden ‘Turkcell Geleceğe Koşanlar’ projesindeki kızlarımızın elde ettiği dereceler de bizleri gururlandırdı” dedi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ise “İlk kez düzenlediğimiz Grand Prix, katılımı yüksek, mücadeleci, kaliteli ve adına yakışır bir şekilde gerçekleşti. Sporcu kardeşlerimizin performansları bizi sevindirirken elde edilen dereceler asıl hedefimiz olan Londa Olimpiyatları öncesinde tüm halter camiasına moral oldu. Her yönüyle mükemmel geçen bu organizasyonda her zaman yanımızda olan Turkcell’e federasyonum adına teşekkür ediyorum” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
3, geleceğe, koşanlar, madalya, sporcularından


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Geleceğe e – posta atın ! Mazhochist Güvenlik Açıkları 3 19 Ocak 2024 07:12
Geçmişten Geleceğe Kadın Sır Felsefe 0 06 Şubat 2011 10:06
GTA-Geleceğe Dönüş YapraK Oyun Dünyasından Son Haberler 1 21 Şubat 2010 14:28