IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 20:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Halterciler coşkuyla karşılandı..




Fransa'nın başkenti Paris'te 5-13 Kasım tarihlerinde yapılan Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda 69 kiloda 157 kilo kaldırarak koparmada altın madalya kazanan Mete Binay, memleketi Tokat'ta coşkuyla karşılandı.

Milli halterci Mete Binay, kent girişindeki eski sigara fabrikası önünde ailesi ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Binay, konvoy eşliğinde şehir turu atarak Tokat Valiliği önüne geldi. Binay, burada annesi Züleyha Binay'ın elini öptü.

Mete Binay ve beraberindekiler daha sonra Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Şampiyon halterciyi başarısından dolayı kutlayan Vali Yılmaz, Mete Binay'ı altınla ödüllendirdi.

Vali Yılmaz, yaptığı konuşmada, Binay'ın Paris'te yapılan şampiyonada Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini söyledi.

Binay'ın koparmada altın madalya kazandığını ifade eden Yılmaz, ''Mete'ye Tokat halkı adına teşekkür ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için ailesine de teşekkür ediyorum. İlimizden bir dünya şampiyonu çıkması bizleri onurlandırmıştır. Mete'den 2012 yılında da olimpiyatlarda altın madalyalar bekliyoruz. Mete, inşallah bunu yapacak güçte'' diye konuştu.

Mete Binay ise, ''Şu an çok mutluyum. Madalya aldığımda bu kadar heyecanlanmamıştım. Tokat'a geldiğimde gösterilen ilgiden dolayı çok heyecanlandım. 2 yıldır dünya şampiyonu oluyorum. Umuyorum 2012 Londra olimpiyatlarında kazanacağım altın madalyaların ayak sesleri bunlar. Olimpiyatlarda altın madalya alarak farklı bir gurur yaşatmak istiyorum'' ifadelerini kulandı.

Anne Züleyha Binay da çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Milli haltercinin eşi Emine Binay ise, ''Eşimle gurur duyuyorum'' dedi.

Vali Yılmaz Binay ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Binay ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Adnan Çiçek'i makamında ziyaret etti. Milli sporcunun başarısından dolayı gurur duyduğunu vurgulayan Çiçek, Binay'ı altınla ödüllendirdi.

Ziyaretlerde Binay'ın ailesinin yanı sıra Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
coşkuyla, halterciler, karşılandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Paris Hilton, coşkuyla uğurlandı! Kalemzede Haber Arşivi 0 24 Eylül 2011 21:59
Halterciler ne koklar? Metin Merak Ettikleriniz 4 10 Ağustos 2008 13:08