IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 20:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Sultanlar'ın rakipleri belli oldu..




2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Voleybol Kıta Elemesi kuraları Ankara'da çekildi.

(A) Milli Bayan Takımı, olimpiyatlara katılmak için son şansı olan elemelerde, (A) Grubunda Almanya, Bulgaristan ve Hırvatistan ile eşleşti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Limak Ambassador Otel'de düzenlenen kura çekimi sonrası açıklama yapan TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, ''Gruptaki takımları düşünürsek kurayı iyi olarak nitelendirebiliriz ama elemelerden tek takım çıkacağı için kuranın çok da önemi yok bence'' dedi.

Toplam 8 takımım mücadele edeceği elemelerde, olimpiyatlara gidecek takımın er ya da geç güçlü rakiplerle karşılaşmak durumunda olduğuna değinen Karabıyık, ''Kurayı, belki başlangıç için iyi diye düşünebiliriz ama ben bu tür turnuvalarda kurayı çok önemsemiyorum. Eğer, sonuçta olimpiyatlara gidecek o tek takım olacaksak önümüzdeki engelleri bir bir aşmak zorundayız. Ha başta aşmışız ha sonda, hiç fark etmez ama artık bu kez olimpiyatlara gidelim istiyoruz'' diye konuştu.

(A) Milli Bayan Takımı Antrenörü Marco Aureilo Motta ise Rusya'nın, diğer grupta yer almasının kendileri için çok iyi olduğunu belirterek, ''Yine de tüm takımlar için zor bir turnuva olacak. Diğer takımların ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Biz de çok güçlü bir takımız. Bu takımlarla daha önce de karşılaştık'' ifadelerini kullandı.

Motta, (A) Milli Takım'ın form düzeyi sorulduğunda ise ''Son olarak Avrupa Şampiyonası'nda güzel bir sonuç aldık. Şu anda iyi durumda'' dedi.

1-6 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da yapılması planlanan elemeler, (A) Milli Takım oyuncularının ricası üzerine TVF Başkanı Karabıyık tarafından Ankara'ya alınmıştı.

(A) Milliler, Yıldız Kız Milli Takımı'nın hem Avrupa hem de dünya şampiyonu oldukları TVF Başkent Salonu'nu ''uğurlu'' buldukları için böyle bir istekte bulunarak, elemeleri Ankara'da oynamak istediklerini belirtmişlerdi.

Türkiye'nin (A) Grubunda Almanya, Bulgaristan ve Hırvatistan ile eşleştiği elemelerde, (B) Grubu'nda Sırbistan, Polonya, Rusya ve Hollanda yer alıyor.

Türk Milli Takımı grubundaki Hırvatistan ile son olarak Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşmıştı. Şampiyonada (A) Grubunda Hırvatistan'a 3-0 yenilen Türkiye, bir üst turda Rusya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükselmişti. Yarı finalde Sırbistan ile eşleşen (A) Milliler, bu maçı 3-2 kaybederek 3'üncülük maçı oynamaya hak kazanmış ve İtalya'lı 3-2 yenerek Avrupa 3'üncüsü olmuştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belli, oldu, rakipleri, ultanların


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık