IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mayıs 2012, 08:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cimbom Kartal'ı Bir Sayıyla Geçti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 75-74'lik skorla mağlup etti.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Galatasaray Medical Park, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Beşiktaş Milangaz'ı 75-74'lik skorla mağlup ederek durumu 1-0'a getirdi.

Serinin ikinci maçı 17 Mayıs Perşembe günü yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmayı TBF Asbaşkanı ve MHK Başkanı Metin Şahin, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, Erkek Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Bogdan Tanjevic, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst ve futbol takımı teknik direktörü Fatih Terim de izledi.

İki takımın da savunmada dirençli başladığı mücadelede maçın ilk basketini David Hawkins ile Beşiktaş Milangaz buldu. Furkan Aldemir ile ilk sayılarını kaydeden Galatasaray Medical Park, ilk 5 dakika sonunda da durumu 5-4'e getirdi. Reklam molasının ardından Tutku Açık ve Carlos Arroyo, buldukları karşılıklı basketlerle hücumda skor üretirken, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren Sarı Kırmızılılar, ilk periyotu da Luksa Andric'in basket faulden bulduğu üç sayıyla 19-11 önde tamamladı.

Alan savunmasıyla ikinci periyota giriş yapan Beşiktaş Milangaz, ilk hücumunda da Ersin Dağlı ile basket buldu. Savunmadaki direncini arttıran konuk ekip, Hawkins'in de turnikesiyle farkı 4 sayıya indirdi (24-20). Ancak pota altında Luksa Andric'i devreye sokarak skor üreten Galatasaray Medical Park, Jamon Gordon'un da hücumdaki etkinliğiyle 14 sayılık farkı yakaladı (36-22). Carlos Arroyo'nun üç sayılık basketiyle rakibinin serisine son veren Beşiktaş Milangaz karşısında Sarı Kırmızılılar devre sonunda soyunma odasına 14 sayı farkla 42-28 önde giren taraf oldu. Üçüncü periyodun ilk dakikaları Jamon Gordon ve Serhat Çetin'in karşılıklı sayılarıyla geçildi. Dedovic'in üç sayılık basketi ve Gordon'ın da basket faulüyle hücumdaki üretkenliğini sürdüren Galatasaray Medical Park, 25.dakikada 17 sayılık farkı yakaladı (52-35). Reklam molasının ardından David Hawkins, Carlos Arroyo ve Serhat çetin üçlüsüyle 14-2'lik bir seri yakalayan Beşiktaş Milangaz, farkı da 5 sayıya indirdi (54-49). Tutku Açık'ın asistinde Göksenin Köksal ile üç sayılık basket bulan Sarı Kırmızılılar, periyot sonunda da 58-53'lük skorla üstünlüğünü korudu. Son 10 dakikalık bölüme Jamon Gordon ve Jaka Lakovic'in sayılarıyla başlayan Galatasaray Medical Park, 34.dakikaya girilirken skoru 66-57'ye getirdi. Zoran Erceg'in hücumda sorumluluk almasıyla basketler bulan Beşiktaş Milangaz, bitime 3 dakika kala farkı 4 sayıya indirdi (68-64). Son dakikaya girilirken Serhat Çetin'in üç sayılık basketiyle durumu 72-69'a getiren Siyah Beyazlılar, Zoran Erceg ile yakaladığı beraberlik şansını ise kullanamadı. Cevher Özer'in serbest atış çizgisinden bulduğu tek isabet sonrasında skor 73-71'e gelirken, Siyah Beyazlılar Carlos Arroyo ile üç sayı denemesinden isabet çıkartamadı. Galatasaray Medical Park, Furkan Aldemir'in serbest atışlarıyla mücadeleden 75-74 galibiyetle ayrılmayı bildi. Diğer yandan Galatasaray'ın 1984-85 ve 1985-86 sezonlarında kazandığı iki lig şampiyonluğunda kadroda yer alan yönetici, antrenör ve bazı oyunculara maç öncesi plaket verildi. Sarı Kırmızılı takımın bu dönemdeki kadrosunda bulunan ABD'li Paul Dawkins, Beşiktaş Milangaz ile oynanan maçta kulübün özel konuğu olarak yer alırken, karşılaşma öncesi düzenlenen törende Dawkins'in yanı sıra o dönemde yöneticilik yapan Faruk Süren, Yalçın Granit, antrenörler Fehmi Sadıkoğlu, Nur Germen ve Remzi Dilli'nin de bulunduğu bazı oyuncular taraftarların karşısına çıktı. Tek tek anons edilerek sahaya gelen eski yönetici, antrenör ve oyunculara kulüp başkanı Ünal Aysal birer plaket verdi.


SALON Abdi İpekçi Spor Salonu

GALATASARAY MEDICAL PARK (75) Jaka Lakovic 6 (2 ribaund- 4 asist), Göksenin Köksal 3 (3 ribaund), Caner Topaloğlu 2 (1 ribaund), Mert Shumpert 3 (2 ribaund- 1 asist), Tutku Açık 3 (1 ribaund- 4 asist), Luksa Andric 15 (2 ribaund), Furkan Aldemir 17 (5 ribaund), Jamon Lucas 14 (4 ribaund- 3 asist), Ender Arslan (2 ribaund- 3 asist), Cevher Özer 5 (4 ribaund- 1 asist), Boris Savovic (2 ribaund), Nihad Dedovic 7 (2 ribaund- 1 asist).

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ (74) Mehmet Yağmur 3, Barış Hersek 3 (1 ribaund), Kartal Özmızrak (1 asist), Zoran Erceg 23 (6 ribaund- 1 asist), Serhat Çetin 13 (3 ribaund- 5 asist), Marcelus Kemp 5 (1 ribaund- 1 asist), Carlos Arroyo 8 (1 ribaund- 4 asist), David Hawkins 9 (2 ribaund- 2 asist), Ersin Dağlı 6 (5 ribaund), Pops Mensah-Bonsu 4 (9 ribaund)


1.PERİYOT 19-11

2.PERİYOT 23-17

3.PERİYOT 16-25

4.PERİYOT 17-21

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Mayıs 2012, 02:32   #2
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cimbom Kartal'ı Bir Sayıyla Geçti




Konu tekrari
Bknz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
cimbom, gecti, sayıyla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cimbom Mersin'i Necati'yle geçti PassioN Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 17 Şubat 2012 22:09