IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2013, 15:19   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Halil Mutlu göreve hazır




Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Türkiye Halter Federasyonu'nun 9 Mart'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu bildirdi.


Mutlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa 23 Yaş Altı Şampiyonası’nda 5 Türk sporcunun dopingli çıkması nedeniyle federasyon başkanı Hasan Akkuş ve yönetim kurulunun istifa kararı aldığını hatırlatarak, bu konuda camianın bir ferdi olarak üzgün olduğunu söyledi.

Türk halterine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını ve yardımcı olmaya devam edeceğini dile getiren Mutlu, mevcut yönetim kurulunun istifasına neden olan olayın bir an önce atlatılması gerektiğini, yaşanan bu sürecin de birlik ve beraberlik içinde en az zararla atlatılacağına inandığını ifade etti.

Mutlu, yaşanan olayların camiaya zarar vermesinden endişe duyduğunu dile getirerek, "Doping, sporda hassas bir konu. Kişiler çok önemli değil, önemli olan yaşananların camiaya vereceği zarar. En çok bundan korkuyorum. Camia içinde kenetlenerek bunları unutmamız gerekli. Böyle olursa kısa zamanda toparlanabiliriz" dedi.

Federasyon olağan genel kurulunda mevcut başkan Hasan Akkuş ile seçimde yarıştığını anımsatan Mutlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçen seçimlerde hizmetten kaçmayan bir kişi olarak başkanlık görevine talip olmuştum. O dönemde kısa sürede camiaya çok fazla şey anlatamadım. Şimdi o süreçte kendime göre bazı dersler çıkarttım. Neler yapmam gerektiğini, neler yapmamam gerektiğini öğrendim. Bu süre benim açımdan biraz rahat geçiyor. Dolayısıyla şimdi anlatmak istediklerimi daha rahat ifade edebiliyorum. Camiamız samimiyetime inanıyor. Adaylığımın geçici bir heves olmadığına inanıyor. O da benim için çok önemli. Samimiyetin olmadığı yerde insanların yan yana gelmesi çok zordur. Camiada benim samimiyetime, geçici bir heves olmadığına inandı.

Federasyonumuzun 9 Mart’ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa adayım. Ben hedefleri olan bir insanım. İnanmadığım hiçbir işte kimseye söz vermem. Bu yolda camiaya en iyi şekilde hizmet edeceğime inandım. Bu gücü camiadan aldım. Bu camianın bana sahip çıkacağına da inanıyorum. Ben değil, biz olarak bu yola çıktık. Biz bugün halter sayesinde var olduk. Bundan sonra biz halter için var olacağız. Ailemize, büyüklerimize güveniyoruz. Ailemizi, arkadaşlarımızı, camiamızı utandırmayız. Göreve hazırım."

"Süleymanoğlu ile sık sık görüşüyoruz"

Mutlu, olağanüstü genel kurul için önlerinde uzun bir süre bulunduğunu, bu dönemde ekibiyle gerçekleştirebileceği projeler üzerinde çalışmalar yapacağını anlattı.

Olağanüstü genel kurul öncesi kendisi gibi Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu ile fikir alışverişinde bulunduğunu dile getiren Mutlu, şunları söyledi:

"Naim Süleymanoğlu ile sık sık görüşüyoruz. Böyle bir ismin bizimle birlikte olmasından çok mutlu olur, gurur duyarım. Biz büyük bir camiayız. Bu büyük camiada halter sporuna yıllarca hizmet veren bizlerin mutlaka yan yana olması lazım. Biz yan yana olmadığımız sürece camiayı da yan yana getirmek zor olur. Naim ağabeyle genellikle telefonda sık sık görüşüyoruz. Planlarımızı, projelerimizi konuşuyoruz. Camia ile ilgili her konuda birbirimize danışıyoruz."

Halil Mutlu, halterde gençlerin iyi ortamda spor yaptıklarına inanmadığını vurgulayarak, dolayısıyla gençlerin daha iyi spor yapabilecekleri yerlerle ilgili teknik projeler üzerinde çalıştığını sözlerine ekledi.

AA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
göreve, halil, hazır, mutlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadın Özel Harekatçılar Göreve Hazır Flevour Haber Arşivi 0 29 Eylül 2012 11:18
Aile hekimleri Van Depremi için göreve hazır Deinonychus Sağlık Köşesi 0 24 Ekim 2011 12:29