IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2013, 12:53   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kimi: Alonso'yu geçmeye çalışmanın manası yoktu




Kimi Raikkonen, İspanya Grand Prix'de podyumun tepesine çıkan Fernando Alonso'ya karşı zafer mücadelesi vermenin bir anlamı olmadığını ifade etti.

Üç pit stop yapan Raikkonen, yarışın son bölümlerine girilirken dört kez pite giren Alonso'nun önünde yer alıyordu. Ancak sondan bir önceki pit stoplarda Alonso daha yeni lastiklerle Raikkonen'i geçmti ve son pitler öncesinde arayı açmayı başardı.

Raikkonen, bugün zafer kazanmasının mümkün olup olmadığı sorusuna, "Belki yarışın ortalarında lider olduğumuz sırada evet, fakat biz aşınmış lastiklerle yarışırken, onda daha yeni lastikler vardı" karşılığını verdi.

Fin pilot, "Geçiş yapmak çok kolay olduğundan yeniden mücadeleye girişmenin bir anlamı yoktu, çünkü zaten onu arkamızda tutamazdık" dedi.

Raikkonen, "Eski lastiklerle de olsam, bir şekilde aradaki fark biraz daha az olsaydı belki bir şansım olurdu, fakat sonuçta gerçekten çok hızlıydılar" yorumunda bulundu.

Bu arada ilk turun üçüncü virajında Alonso'ya karşı bir sıra kaybetmesinin de yarışın belirleyici anlarından biri olduğunu söyleyen Raikkonen, "İyi bir start alamadık, fakat sonucun startta belirlendiğini sanmıyorum. Sonuçta kazanamadık, ancak kazandığımızda mutlu oluruz. Şampiyonluk mücadelesinde Vettel'e biraz daha yakınız, Fernando ise beni yakaladı. Fakat şampiyonluk mücadelesinin içindeyiz. Umarız daha fazla yarış kazanırız" dedi.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gecmeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık