IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2013, 23:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koçluğu Obra'dan öğrendim




Bugün sahasında F.Bahçe Ülker’i ağırlayacak Banvit’in Yunan hocası Hürriyet’e konuştu.


BEKO [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ligi’nin bu sezonki fırtınası ve namağlup lideri Banvit’in Yunan koçu Dimitrios Itoudis, konuşmama prensibini HÜRRİYET için bozdu. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray’ın 25 maçlık yenilmezlik serisini bitiren Bandırma temsilcisinin çalıştırıcısı, bugün oynanacak Fenerbahçe Ülker maçında ayrı bir heyecan yaşayacak. 6 maçta 6 galibiyetle ligin tek yenilmez takımı unvanını taşıyan Banvit’in koçu Itoudis 1999-2012 yılları arasında Panathinaikos’ta yar-dımcılığını yaptığı, Avrupa’nın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak anılan Obradovic karşısında galibiyet arayacak.
ONLARI ZOR DURUMA DÜŞÜRECEĞİZ’
Itoudis, kendisine basketbolu bugünkü rakibi Zeljko Obradovic’in öğrettiğini vurgularken “Bu işi ben en iyisinden yani Zeljko Obradovic’ten öğrendim. 1999-2012 yılları arasında Panathinaikos’ta birlikte çalıştık. Zaferlerden, hayal kırıklığına değin çok önemli şeyleri beraber yaşadık” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin oyuncu kalitesinin de koç kalitesi gibi yüksek olduğunu söyleyen Yunan koç “Hücum ve savunmada onlara sorun çıkartacak düşüncelerimiz var. Rakibimizin eksilerini lehimize kullanıp Fenerbahçe’yi zor duruma düşüreceğiz” dedi.
“Bizim işimiz oyunculara yardım etmek” diyen başarılı çalıştırıcı “Sürekli oyun içinde aktif durumda kalıyorsunuz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koçlarının, basketbol koçlarından daha etkili olduklarını sanmıyorum. Saha dışında nasılsam, saha içinde de oyum” diye konuştu.

Obradovic’le çok şey yaşadık
OBRADOVIC ile iş arkadaşlığının yanı sıra bir aile bağımız da var. Onunla 13 yıl iş beraberliğimizden dolayı kendimi çok mutlu hissediyor-um. Çok profesyonel ve başarılı bir antrenör.
Galatasaray maçı gibi oynayacağız
SARI lacivertliler karşısında, Gala-tasaray’ı devirdikleri maç gibi oy-nayacaklarını belirten Dimitrios Itoudis “Maça iyi başlayarak maçın temposunu ele geçirmek istiyoruz. Bu da rakibimizin bize karşı neler yapacağına bağlı” dedi. “Her kapalı kapının arkasında mutlak açık bir kapı vardır” diyen Yunan koç “İşte o açık kapıyı bulmalısınız. Basketbolun içinde galibiyetler, mağlubiyetler var ama bir maçı, bir turnuvayı, bir şampiyonluğu kaybedersin. Çalışmaktan vazgeçmiyorsanız, günün birinde o başarıyı yakalarsınız” ifadelerini kullandı.
En iyi liglerden biri
BEKO Basketbol Ligi, İspanya’dan sonra Avrupa’nın en iyi ligi diyebilirim. Türkiye ligi çok mücadeleci bir lig. Playoff için yarışan 12 takım var. Herkes birbirini yenebiliyor. Son şampiyon Galatasaray’ın da yenilgisi var.
Zirve kapışması saat 16.00’da
BEKO Basketbol Ligi’nde haftanın en kritik maçında namağlup lider Banvit evinde Obradovic’li F.Bahçe’yi ağırlayacak. Banvit Kara Ali Acar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Salonu’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak.
BAŞARILARI
YUNANİSTAN LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
Panathinaikos 11

YUNANİSTAN KUPASI
Panathinaikos 7
Euroleague
Partizan 1
Joventut Badalona 1
Real Madrid 1
Panathinaikos 5

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
koçluğu, obradan, Öğrendim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşam Koçluğu Eğitimi Sue Ruh Sağlığı 0 18 Mayıs 2012 19:55
Öğrendim ki... Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 25 Mart 2010 18:43
Öğrendim.. AnqeL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Ağustos 2009 16:55
Öğrendim ki.. StiLo Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Nisan 2009 06:31