IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2015, 15:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güreşte deprem




Toplantıda son iki yılı başarılarla dolu Türk güreşinin teknik ekipleri ve antrenörleri hakkında şok bir karar alındı. Son iki yıldır Türk Güreşinde tarih yazan Bayanlar A Milli ve Genç Milli, Serbest stil Erkek A Milli ve Gençler Grekoromen stil milli takım teknik direktörleri ve antrenörleri ödüllendirme beklerken, görevlerinden alındılar. Başkan Musa Aydın’ın görevlerinden alınanların yerine ilerleyen günlerde yeni isimleri atayacağı öğrenilirken, bu karar güreş camiasında şaşkınlık yarattı.

Bu toplantıda alınan karar ile Bayanlar A-Milli ve Genç Milli, Serbest Erkekler A-Milli ve Gençler Grekoromen Milli takım teknik direktörleri ve antrenörlerini herhangi bir mazeret gösterilmeden görevlerinden aldılar.


25 YILLIK BAŞARIYI YAKALADILAR, YİNE DE GİTTİLER

Serbest A Milli Takımı 2014 yılı Dünya Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmıştı. 25 yıl aradan sonra ilk defa bir Avrupa Şampiyonası’nda 5 madalya kazanarak tarih yazan A-Milliler Avrupa Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak takım halinde 3. oldular. Bu başarılara rağmen, Serbest A-Milli takım teknik direktörü Necmi Gençalp, Antrenörler Efrahim Kahraman, Abdullah Çakman ve Nasrullah Baysal da federasyon yönetimi tarafından görevlerinden alındılar.

BAŞARILI OLMALARI GÖREVLERİNDEN ALINMALARINI ENGELLEMEDİ
Grekoromen Genç Milli takım teknik ekibi de görevlerinden alındılar. Mahmut Altay, Cengiz Papağan, Yücel Ünsal, Hüseyin Akburu, Y. Emre Çömlekçioğlu da yönetim tarafından görevlerinden alınan isimler oldu. Gençler Grekoromen Milli takımı son üç yılda, Dünya, Avrupa ve Özel Turnuvalarda sayısız başarılara imza atarken, 1 Dünya ve 1 Avrupa 4.’lüğü, 1’de Avrupa 2.’liği kazanmıştı.

İLKLERİ BAŞARDILAR AMA GÖREVLERİNDEN OLDULAR

Bayanlarda ise Türk spor tarihinde ilkleri başaran teknik kadro ve antrenörler de görevlerinden alındı.

Yıllarca Bayan güreşinde madalya kazanamayan Türk Milli takımı tarihinde ilk defa bir Dünya Şampiyonası’nda madalya çıkarırken, takım halinde 2 Avrupa 3.’lüğü, 1 Dünya 4.’lüğü kazanarak güreş tarihine giren ekip de görevinden oldu. Teknik direktör Ertuğrul Aydoğdu, antrenörler Abdullah Aykaç, Fatih Yerli ve Dilek Atakol da görevlerinden alındı.

KARAR SPORCULARI ETKİLER

Görevlerinden alındıkları kendilerine tebliğ edilen ve herhangi bir açıklama yapılmadan alınan isimler ise, alınan kararın sayın başkan Musa Aydın’ın tasarrufunda olduğunu belirtilerek, "Dünya Şampiyonası ve Olimpiyatlar öncesi yapılmasının, sporcuları etkileyebileceği görüşünde birleştiler.

Öte yandan teknik direktörler ve antrenörlerden bazı isimlerin, ilerleyen günlerde basın açıklaması yapacakları öğrenildi. Görevlerinden alınan bazı teknik adamlar ise, kendi internet hesaplarından istifa dilekçelerini paylaşması dikkat çekti."

Ercan Ata - DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
deprem, güreşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güreşte doping skandalı Ecrin Diğer Spor Branşları 0 15 Ekim 2014 23:30
2012 Güreşte altın madalya Japonya'nın! Ezgi Diğer Spor Branşları 0 08 Ağustos 2012 21:54
Güreşte Altın Madalya Cemalizim Diğer Spor Branşları 0 11 Mart 2012 11:27
Msn De Deprem yoSun Komedi ve Mizah 0 03 Mayıs 2011 11:47