IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2014, 15:28   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demir gibi Tablet ve PC!




Panasonic, demiryolu operasyonlarında çalışanlar için geliştirdiği kesintisiz mobil bilişim çözümleri Toughbook ve Toughpad ürünleriyle sektörü dijital dünyaya taşıyor.

Panasonic, zorlu çalışma koşullarına sahip sektörlerin başında gelen demiryolu operasyonları için suya, toza, darbelere, aşırı sıcak ve soğuğa dayanıklı Toughbook ve Toughpad mobil bilişim çözümlerini sunuyor.

Geniş ürün yelpazesiyle ikmal depolarında, vagon içi servislerde, kumanda masalarında ve ray çalışmalarında saha çalışanlarına güvenilirliği yüksek standartlarda kanıtlanmış tablet ve PC çözümleri sağlıyor. Demiryolu operasyonlarının yanı sıra , kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik ve güvenlik gibi sektörlerin iş akışlarını dijitalleştirerek geliştirmek için tasarlanan Toughbook ve Toughpad’ler, genel tüketiciler için tasarlanan ürünlerin erişemediği üstün dayanıklılık ve uzun batarya ömürleriyle saha çalışanlarının tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Demiryolu koşulları için bire bir

Panasonic Toughbook ve Toughpad modelleri toza, düşmeye, titreşime ve aşırı hava koşullarına karşı üstün dayanıklılık gösteriyor. Özellikle tren vagonlarında sürekli hissedilen ve elektronik cihazların düşmanı olan titreşimden etkilenmiyor. Demiryolu kontrol istasyonları arasında iletişim sağlamak için kullanılan GSM-R (Demiryolları Küresel Mobil İletişim Sistemi) kablosuz iletişim standartıyla uyumlu bağlanabilirlik özellikleri ve uzun cihaz ömrü sunarken ergonomik yapılarıyla demiryolu operasyonlarında çalışanlara mükemmel uyum sağlıyor. Genel kullanım için üretilen tablet ve taşınabilir PC’lerin aksine, dayanıklı tasarımları, güneş ışığı altında kolayca görülebilen ekranları, bilgi güvenliği özellikleri, ihtiyaca göre düzenlenen garanti ve servis hizmetleri, genişleme yuvaları, güç kesintisine uğramadan kullanıcı tarafından değiştirilebilir bataryaları ve özelleştirilebilir yazılımları gibi artılarıyla en zorlu çalışma koşullarına uygun Panasonic Toughbook ve Toughpad’ler, kağıt üzerinde gerçekleşen iş akışlarını dijital ortama taşıyarak verimliliği artırıyor.

Avrupa’nın en büyük demiryollarında tercih Panasonic

Panasonic’in Toughbook ve Toughpad ürünleriyle sunduğu kapsamlı hizmetten dünya çapında birçok firma faydalanıyor. İşveç Demiryolları (SJ) trenlerinin yemekli vagonlarındaki kasalarda, 3G bağlantı özellikli CF-19 Mk5 Toughbook kullanılıyor. Satılan ürünlerin envanter listesi gerçek zamanlı olarak 3G bağlantısı üzerinden sıradaki istasyona iletiliyor, böylece envanter yönetimi çok etkin bir şekilde gerçekleşiyor. Ayrıca yeni yasal düzenlemeye uygun olarak 3G üzerinden güvenli ödeme çözümleri de sunuluyor. Fransız SNCF firmasının katener bakım ekiplerinde Toughbook CF-19 kullanılıyor. Eskiden kağıt üzerinde yapılan işlerin tümü dijital olarak gerçekleştiriliyor. Ekip üyeleri, bakım formlarına ve talimatlara dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları üzerinden ulaşıyor. Yeni kurulum yapılan bölgeler için inşaat diyagramları otomatik olarak çalışanların ekranlarına yükleniyor. Kontrol edilmesi gereken parçalar ise kablosuz bir kamera aracılığıyla detaylı olarak Toughbook ekranından görüntülenebiliyor. Ekip üyeleri, dönüştürülebilir Toughbook’larını sahadayken eldivenle veya stylus kalemle bile rahatça kullanırken, ofise döndüklerinde eksiksiz bir PC olarak kullanabiliyorlar. Belçika Demiryolları (NMBS/SNCB) ise Panasonic CF-H2 Toughpad çözümünden faydalanıyor. Makinistler, hız limitleri ve istasyon bilgileri gibi hayati önem taşıyan dokümanlara dijital olarak erişiyor. Mesaiye başlamadan önce güvenli kablosuz ağ üzerinden görevleriyle ilgili tüm dokümanlar tablet bilgisayarlarına otomatik olarak yükleniyor. Böylece makinistlerin görevleriyle ilgili en güncel bilgilere ulaştıkları merkez tarafından da takip edilebiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
demir, gibi, pc, tablet, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sony Xperia Tablet Z Android Tablet Violent Android Tabletler 1 15 Şubat 2014 19:53
Gök gibi, deniz gibi, gözlerin gibi mavi şeyler. - Nursen Yıldırım Nava Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 15 Eylül 2012 00:02
Logitech,tablet klavye,ipad,android tablet Logitech'ten Türkçe tablet klavye! aSi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Mart 2012 15:06
Kadınsan kadın gibi olacak, Adam gibi adamı seveceksin… Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 25 Aralık 2010 06:45