IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet Listeleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/)
-   -   Bitkisel Diyet (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/509271-bitkisel-diyet.html)

Liaaa 30 Ekim 2012 11:42

Bitkisel Diyet
 
Adındanda anlaşılacağı üzere bu diyet bitki ağırlıklı beslenmeyi ön görüyor.Yeşillikler dışında lifli besinlerinde tüketileceği bitkisel diyette su dışında başka herhangi bir içecek kullanmak kesinlikle yasaktır.

Bitkisel diyette bol bol su tüketmeye gayret göstermelisiniz.Tabi en önemlisi ise bitkilerle aranız iyi olmalıdır.Bitki sevmeyen kişiliğe sahipseniz bitkisel diyeti uygulamanız tavsiye edilmez.

Aşağıda ki bitkisel diyet uzmanlar tarafından pek tavsiye edilen diyet türü değildir.Sebebi ise düşük kalorili olmasından ile gelmektedir.Bitkisel diyeti çok sık aralıklarla sürekli olarak uygulamanız tavsiye edilmemektedir.Bir takım sağlık sorunları ile karşılaşmanız oldukça mümkündür.

Bitkisel diyet

3 gün boyunca aşağıda ki öğünlerle besleniyoruz.Bitkisel diyetin devamlı yapılmasını önermediğimizi yukarıda belirtmiştik.Maksimum 3 gün aşağıda listeye harfiyen uyuyor ve sıvı tüketiminde su harici birşey kullanmıyoruz.

Sabah : Yulaf, buğday ve benzeri tahıl ağırlıklı hazırlanmış öğün tüketilmeli.

Öğle : Bu öğündede yine hafif takılıyoruz.Yeşil yapraklı sebzelere bol peynir ilave ederek yapacağımız salatayı tüketiyoruz.

Akşam : Mümkün olabildiğince az tereyağında pişireceğiniz mantar,zeytin,avakoda ve yine yeşil sebzelerden yapılan salata.

alıntı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net