IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet Listeleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/)
-   -   Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/580203-balonla-zayiflama-balon-diyeti-balon-diyeti-nasil-yapilir.html)

Elysian 22 Nisan 2014 11:59

Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Balon diyeti ile zayıflama bir çok ünlünün uyguladığı ve bu günlerde favori olmaya aday bir diyet programı. Bütün yıldızların uyguladığı balon diyeti nasıl yapılır? Sizler için cilt.net te..

Dukan diyeti kadar ün yapan balon diyeti Hollywood’da bir diyetisyen uzmanının bulduğu ve çeşitli besinlerle yapılan bir diyet türüdür.

Balon Diyeti İle Ne kadar Kilo Verilir

Balon diyeti uygulayan kişiler düzenli ve kaçamaklar uygulamadıklarında 1 haftada ortalama olarak 6 ile 7 kilo arasında bir kilo kaybı yaşarlar. Düzgün bir vücut ve incecik bir bele çok kısa zamanda sizi kavuşturur.

Balon Diyeti Nasıl Yapılır

Kalkar Kalkmaz
Yataktan çıkar çıkmaz ilk işiniz en fazla 20 derece sıcaklığı olan bir küvete girmek. Bu sıcaklıktaki ısı vücudunuzu canlandıracak ve vücudunuz metabolizmayı hareketlendirip yağları yakmaya başlayacak. Küvette kalacağınız 15 dakikalık zaman açılmanız ve vücudunuz için yeterli. Sakın 20 derecelik ısıdan sonra sıcak suya geçiş yapmayın.

Kahvaltı
Balon diyetinde kahvaltıya yer yok. Kitapta yazılana göre balon diyetinde kahvaltı çok önemli değil. Sabah aç kalktığınızda açlığınızı bastırmak için daha çok hareket etmeli ve akşamdan biriken yağları yemek yemeden yakmaya çalışmalısınız. Bu şekilde uygulandığında vücudun depoladığı yağlardan kurtulursunuz.

Duştan Sonra
Duştan çıktınız ve ilk işiniz ocağa suyu koyup kendinize kahve hazırlamak. Şekersiz ve sütsüz içtiğiniz kahve vücudunuzdaki yağların daha hızlı yakılmasına yardımcı olacaktır.

Kahvaltıdan Sonra
Yürüyüş koşu gibi aktiviteler yapmalısınız. En güzeli temiz havaya çıkıp spor yapmaktır. Yarım saat yapacağınız aktivite bütün gün için toplayacağınız enerjiyi size sağlar.

İlk Öğün
İlk öğününüz sabah 11’i geçmemeli. Günde diğer diyet uzmanlarının belirttiği gibi 3 ana öğün tüketin. Kendinizi az yemeğe endekslemeyin. Ne kadar az yerseniz o kadar enerjiniz düşük olur. Abartında demiyoruz. Fakat yeteri kadar yemeye çalışın. Tek şart aralarda ekstra hiç bir şey tüketmemeniz.

Yatağa Girmeden Önce
Mutlaka yatmadan önce bir balon alıp dik bir şekilde durup 10 kez balonu şişirip indirin. Balon şişirmek karın kaslarını harekete geçiren çok iyi bir egzersizdir. Balon şişirmek tansiyonunuzu etkilerse biraz ara verip tekrar devam edin.

Üç Ana Öğün
Yemek yerken sebzelerden istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Fakat protein tüketme miktarınız yemeğinizin yarısından oluşmalı. Meyve sınırınız ise günde sadece 3 tane.

Karbonhidrat Alımı
120 gramdan fazla karbonhidrat tüketilmesi yasak. 4 günde 1 somon balığı gibi yağlı balıklardan tüketilebilir. Gün içerisinde sabah içtiğiniz kahve dışında sadece su ve yeşil çay içebilirsiniz.

(ciltnet)

Pentagrammm 22 Nisan 2014 13:05

Cevap: Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır
 
mesai çıkışı ilk işim "bebelere baluunnn bebelere baluunnn" diye balon satan amcadan 3 5 tane alıp evde şişirip şişirip tekme atacağım. hani çocuklar yapar ya top niyetine futbol oynarlar. aynı anda vücudumun her yerini çalıştıracağım bu vesileyle. evet sevdim ben bu balon diyetini. sabah 1 adet balon yiyeceğim öğlen 1.5 uçan balon akşamda hafif olsun diye sadece nefesle doldurulmuş yarım balon. evet. tamam.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net