IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Pentagrammm

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2014, 11:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Balon diyeti ile zayıflama bir çok ünlünün uyguladığı ve bu günlerde favori olmaya aday bir diyet programı. Bütün yıldızların uyguladığı balon diyeti nasıl yapılır? Sizler için cilt.net te..

Dukan diyeti kadar ün yapan balon diyeti Hollywood’da bir diyetisyen uzmanının bulduğu ve çeşitli besinlerle yapılan bir diyet türüdür.

Balon Diyeti İle Ne kadar Kilo Verilir

Balon diyeti uygulayan kişiler düzenli ve kaçamaklar uygulamadıklarında 1 haftada ortalama olarak 6 ile 7 kilo arasında bir kilo kaybı yaşarlar. Düzgün bir vücut ve incecik bir bele çok kısa zamanda sizi kavuşturur.

Balon Diyeti Nasıl Yapılır

Kalkar Kalkmaz
Yataktan çıkar çıkmaz ilk işiniz en fazla 20 derece sıcaklığı olan bir küvete girmek. Bu sıcaklıktaki ısı vücudunuzu canlandıracak ve vücudunuz metabolizmayı hareketlendirip yağları yakmaya başlayacak. Küvette kalacağınız 15 dakikalık zaman açılmanız ve vücudunuz için yeterli. Sakın 20 derecelik ısıdan sonra sıcak suya geçiş yapmayın.

Kahvaltı
Balon diyetinde kahvaltıya yer yok. Kitapta yazılana göre balon diyetinde kahvaltı çok önemli değil. Sabah aç kalktığınızda açlığınızı bastırmak için daha çok hareket etmeli ve akşamdan biriken yağları yemek yemeden yakmaya çalışmalısınız. Bu şekilde uygulandığında vücudun depoladığı yağlardan kurtulursunuz.

Duştan Sonra
Duştan çıktınız ve ilk işiniz ocağa suyu koyup kendinize kahve hazırlamak. Şekersiz ve sütsüz içtiğiniz kahve vücudunuzdaki yağların daha hızlı yakılmasına yardımcı olacaktır.

Kahvaltıdan Sonra
Yürüyüş koşu gibi aktiviteler yapmalısınız. En güzeli temiz havaya çıkıp spor yapmaktır. Yarım saat yapacağınız aktivite bütün gün için toplayacağınız enerjiyi size sağlar.

İlk Öğün
İlk öğününüz sabah 11’i geçmemeli. Günde diğer diyet uzmanlarının belirttiği gibi 3 ana öğün tüketin. Kendinizi az yemeğe endekslemeyin. Ne kadar az yerseniz o kadar enerjiniz düşük olur. Abartında demiyoruz. Fakat yeteri kadar yemeye çalışın. Tek şart aralarda ekstra hiç bir şey tüketmemeniz.

Yatağa Girmeden Önce
Mutlaka yatmadan önce bir balon alıp dik bir şekilde durup 10 kez balonu şişirip indirin. Balon şişirmek karın kaslarını harekete geçiren çok iyi bir egzersizdir. Balon şişirmek tansiyonunuzu etkilerse biraz ara verip tekrar devam edin.

Üç Ana Öğün
Yemek yerken sebzelerden istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Fakat protein tüketme miktarınız yemeğinizin yarısından oluşmalı. Meyve sınırınız ise günde sadece 3 tane.

Karbonhidrat Alımı
120 gramdan fazla karbonhidrat tüketilmesi yasak. 4 günde 1 somon balığı gibi yağlı balıklardan tüketilebilir. Gün içerisinde sabah içtiğiniz kahve dışında sadece su ve yeşil çay içebilirsiniz.

(ciltnet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Nisan 2014, 13:05   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır




mesai çıkışı ilk işim "bebelere baluunnn bebelere baluunnn" diye balon satan amcadan 3 5 tane alıp evde şişirip şişirip tekme atacağım. hani çocuklar yapar ya top niyetine futbol oynarlar. aynı anda vücudumun her yerini çalıştıracağım bu vesileyle. evet sevdim ben bu balon diyetini. sabah 1 adet balon yiyeceğim öğlen 1.5 uçan balon akşamda hafif olsun diye sadece nefesle doldurulmuş yarım balon. evet. tamam.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
balon, balonla, diyeti, nasıl, yapılır, zayıflama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esselstyn Diyeti Nedir Nasıl Yapılır ? oneofgirl Diyet Listeleri 0 24 Temmuz 2013 18:17
PCOS Diyeti Nasıl Yapılır? Zen Diyet Listeleri 0 28 Mayıs 2013 00:01
Balon Anjiyoplasti-Stent Nasıl Yapılır? Sır Sağlık Köşesi 0 28 Ekim 2010 22:05
Lahana Suyu Diyeti Nasıl Yapılır YapraK Diyet Listeleri 0 05 Mart 2010 02:26
Şeker Diyeti Nasıl Yapılır? AngeLus Diyet Listeleri 0 23 Aralık 2009 15:15