IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2014, 17:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karabuğday Diyeti




Bu diyet programını tam olarak üç gün süreyle yapmanız gerekiyor. Diyet programını ve “karabuğday diyeti” adını neden aldığını okuyalım. Birincisi bünyesinde bulundurduğu yağ oranı diğer diyetlere göre daha düşük olduğu için zayıflama diyetlerinde yerini alıyor. Karabuğdayın açlık duygusunu yatıştırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış olduğu için fazla yeme alışkanlığınızdan kolay vazgeçmenizi sağlıyor.

Kolesterolü yüksek olanların düşmesine yardımcı olduğu gibi gün içerisinde 100 gram karabuğday tüketen kişilerin LDL kolesterolü dediğimiz yani kötü huylu kolesterolün düşmesinde etkin bir rol oynadığını uzmanlar gözlemliyor.

Karaciğer yağlanmasının önüne geçer, kan basıncını düşererek yüksek tansiyonun önüne geçer. Kan akışının düzenlenmesini sağlar ve kan damarlarımızı korur. Kan pıhtılaşması ve kan kaybının artmasının önüne geçer. Yüksek oranda magnezyum içeren karabuğday sayesinde şeker hastaları diyabete karşı karabuğdayı kullanabilirler.

Karabuğday Diyetinde ilk günümüz ; Güne başlarken iki su bardağı klorsuz su, yanında 3-4 adet erik ile güne başlıyoruz. Sabah kahvaltısında yağsız tost ile birlikte iki adet ceviz yada badem tüketebilirsiniz. Bununla birlikte ara öğün olarak bir su bardağı süt içebilirsiniz. Tarçın eklemeniz de fayda var, metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Öğlen yemeğimizde : 100 gram yağsız olmak üzere dana eti, detoks ayranı ve bol miktarda mevsim salatası yiyoruz. İkinci öğün olarak öğleden sonramızın ara öğününde zencefilli yoğurt kürü bir kase olması yeterlidir.

Akşam yemeğinde ; Yoğurtlu karabuğday kürümüzü tüketmeliyiz. Bir kase sebze çorbası bununla birlikte gece öğünü olarak da bir büyük boy kivi tüketebilirsiniz.

Karabuğday diyetinde ikinci gün : Sabah güne merhaba dediğimiz de kahvaltıdan önce iki su bardağı su, iki adet gün kurusu tüketiyoruz. Sabah kahvaltısı yaparken bir adet haşlanmış yumurta, bir tatlı kaşığı bal ile birlikte iki dilim kepekli etimek yanında bir fincan şekersiz olmak üzere yeşil çay içebilirsiniz.

Öğlen yemeğimizde ; 2 adet levrek ızgara yada fırında fark etmez ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Yanında bir kase limonlu mercimek çorbası ve bol miktarda roka salatası tüketmenizi tavsiye ediyoruz.

Ara öğünlerde 10-15 kadet badem, 10, 15 adet fındık tüketebilirsiniz. Akşam yemeğimizde cevizli karabuğday salatamız ile birlikte detoks ayranımız ve gece öğünü olarak iki ince dilim ananas tüketebilirsiniz.

Karabuğday diyeti listesinde üçüncü günümüz ; Sabah iki su bardağı su ve yanında iki adet tam ceviz yiyoruz. Bu aşamadan sonra kahvaltımızı bir kase karabuğdaylı süt karışımı ile devam ettiriyoruz. Öğlen yemeğimizde sınırsız miktarda tavuk ızgara yiyebiliriz Yanında karabuğday salatamız cevizli.

İkindi ve öğleden sonra ara öğünleri için ; bir iki adet kepekli bisküvi, bir fincan yeşil çay yiyebilir, içebiliriz.

Akşam yemeğimizde ; Yoğurtlu karabuğday kürü, bir kase lahana çorbası ve gece öğünü olarak da bir çay bardağı nar suyu ile diyetimizi sonlandırıyoruz.

Bir çok diyet listesi ile birlikte kilolarınızdan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ancak sağlıklı kilo vermek için doğru diyet programları ile birlikte doğru egzersizler yapmanız gerekiyor. Diyet programlarından tam olarak verim alabilmek için, mutlaka sporu yaşamınıza dahil edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
diyeti, karabuğday


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balonla Zayıflama, Balon Diyeti, Balon Diyeti Nasıl Yapılır Elysian Diyet Listeleri 1 22 Nisan 2014 13:05
Alkali diyeti, Deniz Seki diyeti, Alkali diyeti yemek listesi Violent Diyet Listeleri 0 25 Şubat 2014 21:01
Karatay Diyeti Hikâye Tavsiyem Evren Diyeti N999 Haber Arşivi 0 06 Nisan 2012 11:22
Karabuğday ve faydaları AnqeL Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 23 Temmuz 2010 07:49
Yoğurtlu Karabuğday Salatası YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:12