![]() |
Diyet Haşlama Malzemeler : 30 dak. Pişirme : 180 dak. 1 Kg Koyun ya da Kuzu Eti (kol ya da kürek kısmından, kemikli) 4 adet Patates 3 adet Havuç 1 adet Kereviz (yaprakları dahil) 8 adet Şalgam 2 adet Kuru Soğan Maydanoz, Defne Yaprağı, Kekik Karanfil ince kıyılmış 3 adet Arpacık Soğanı Tuz, Karabiber Suyu da çorba yapmak için kullanılabilir. Yapılışı; 4 kişi için Bir tencereye parçalanmış etleri, üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak kaynamaya bırakın. 1,5 saat kadar kaynatın. Arada bir suyun üsründe toplanan köpükleri delikli kepçe ile alınız. Daha sonra, soğan, karanfil, maydanoz, defne yaprağı, kekik, ufak ufak doğranmış tüm sebzeleri tencereye atınız. 1,5 saat kadar daha pişirmeye devam edin. Su azalmışşsa ekleyebilirsiniz. Etleri tabağa alıp etrafını süslüyerek servis yapınız. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk