IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Kasım 2012, 23:05   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyet Haşlama




Malzemeler
: 30 dak. Pişirme : 180 dak.
1 Kg Koyun ya da Kuzu Eti (kol ya da kürek kısmından, kemikli)
4 adet Patates
3 adet Havuç
1 adet Kereviz (yaprakları dahil)
8 adet Şalgam
2 adet Kuru Soğan
Maydanoz, Defne Yaprağı, Kekik
Karanfil
ince kıyılmış 3 adet Arpacık Soğanı
Tuz, Karabiber
Suyu da çorba yapmak için kullanılabilir.


Yapılışı;
4 kişi için Bir tencereye parçalanmış etleri, üstüne çıkacak kadar su ve tuz koyarak kaynamaya bırakın. 1,5 saat kadar kaynatın. Arada bir suyun üsründe toplanan köpükleri delikli kepçe ile alınız.

Daha sonra, soğan, karanfil, maydanoz, defne yaprağı, kekik, ufak ufak doğranmış tüm sebzeleri tencereye atınız. 1,5 saat kadar daha pişirmeye devam edin. Su azalmışşsa ekleyebilirsiniz.

Etleri tabağa alıp etrafını süslüyerek servis yapınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
diyet, haşlama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sebzeli Koyuneti Haşlama diShy Et Yemekleri 0 06 Eylül 2012 18:07
Haşlama Turşu Burce Turşular 0 17 Mayıs 2012 03:54
Ekşili Cevizli Haşlama YapraK Et Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:14
Gerdan Haşlama YapraK Et Yemekleri 0 22 Mart 2009 23:28