IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Eylül 2012, 18:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sebzeli Koyuneti Haşlama




Malzemeler

* 1 kg koyun eti (Kemikli parça et)

* 3 Havuç

* 4 patates

* 1 Kereviz

* 3 Soğ’an

* 1 demet maydanoz

* Tuz

* 1 – 2 Limon suyu

* 1 – 2 yumurta sarısı

Sebzeli Koyuneti Haşlama tarifi

Düdüklü tencerede 4 bardak su kaynatılır. Yıkanmış et konup köpükleri alınır.

Küçük doğranmış havuç,kereviz ve dörde bölünmüş soğan,tuz konup kapağı kapatılır.

Harlı ateşte,düdük sesi geldikten sonra hesap edilerek yarım saat pişirilir.

Soğuyunca kapak açılır.Yumurta sarısı ve Limon suyu ile hazırlanmış terbiye ilâve edilir,

Servis tabağına alınıp üzerine kıyılmış maydanoz serpilir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haşlama, koyuneti, sebzeli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahvaltı İçin Sebzeli Mücver - Oktay Usta Sebzeli Yemek Tarifleri Liaaa Sebze Yemekleri 0 22 Mayıs 2012 17:09
Haşlama Turşu Burce Turşular 0 17 Mayıs 2012 03:54
Ekşili Cevizli Haşlama YapraK Et Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:14
Gerdan Haşlama YapraK Et Yemekleri 0 22 Mart 2009 23:28