Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2012, 18:07   #1
Çevrimdışı
diShy Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sebzeli Koyuneti Haşlama




Malzemeler

* 1 kg koyun eti (Kemikli parça et)

* 3 Havuç

* 4 patates

* 1 Kereviz

* 3 Soğ’an

* 1 demet maydanoz

* Tuz

* 1 – 2 Limon suyu

* 1 – 2 yumurta sarısı

Sebzeli Koyuneti Haşlama tarifi

Düdüklü tencerede 4 bardak su kaynatılır. Yıkanmış et konup köpükleri alınır.

Küçük doğranmış havuç,kereviz ve dörde bölünmüş soğan,tuz konup kapağı kapatılır.

Harlı ateşte,düdük sesi geldikten sonra hesap edilerek yarım saat pişirilir.

Soğuyunca kapak açılır.Yumurta sarısı ve Limon suyu ile hazırlanmış terbiye ilâve edilir,

Servis tabağına alınıp üzerine kıyılmış maydanoz serpilir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver