Brüksel Lahanası Tarifi Malzemeler
Yapılışı Bürüksel lahanalarımızı güzelce yıkıyoruz. Kök kısımları çok sertse biraz kesiyoruz. Havuçlarımızı ve soğanlarımızı yıkayarak küp küp doğruyoruz. Kırmızıbiberlerimizi yay şeklinde doğruyoruz. Domateslerimizi rendeliyoruz. Bu işlemler tamamlandıktan sonra tenceremize zeytinyağımızı koyuyoruz. Üzerine havuçları ekleyerek kavuruyoruz. Kavrulmaya başlayan havuçların üzerine soğanlarımızı ekliyoruz. Kavurulduktan sonra üzerine kırmızıbiberimizi ekleyerek biraz daha kavuruyoruz. Üzerine domates sosumuzu da ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz. Son olarak da bürüksel lahanalarımızı ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz. Üzerine şekerimizi ekliyoruz. Limonumuzu ve suyumuzu da ekleyerek pişmeye bırakıyoruz. Pişme işlemi tamamlandıktan sonra ılık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz. Tuzumuzu servis edeceğimiz zaman dökmek daha faydalıdır |
Cevap: Brüksel Lahanası Tarifi Çok severimmm :melek: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:59. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net