IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2009, 18:41   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Linet, Nasıl 35 Kilo Verdi?





Sanatçı Linet 33 yaşında ancak kendisini bildiğinden beri kilolu biri olmuş. Annesiyle ara ara rejim yapsa da verdiği kilolaları sonrasında hemen geri almış, ta ki 90 kilo oluncaya ladar.. Bu kilosu kırılma noktası olmuş ve zayıflamaya karar vermiş. İşte Linet'in Women's Health Dergisi'ne anlattığı zayıflama sırrı..

Oluşumu: Çocukluğumdan beri toplu biriydim. Hatta 13-14 yaslarında annemle rejim yapar, beş kilo veriyorsam 10 kilo geri alırdım. Sabah okula gitmek zorunda olduğum için çok uzun yıllar kahvaltı alışkanlığım olmadı. Bu düzensiz beslenme alışkanlığım asın kilo almama neden olmuştu.

Kırılma Noktası: Tam olarak 90 kiloya çıkmıştım. Boyum 1,65'ti ve kemiklerimin ince olmasına rağmen bu kiloya ulaşmıştım. Artık medyatik biriydim ve sesimle olduğu kadar görselliğimle de insanlara hitap etmek istiyordum. Bu durumu hali yoluna koymak için yurtdışında beslenme uzmanı ve psikologa aynı anda başvurdum.

Değişiklikler:
Artık hedefimi belirlemiştim. İlk bir ay detoks için yalnızca günde birer bardak taze greyfurt, elma suyu ve çorba içiyordum. Vitamin ve tokluk verici takviyeler yapıyordum. Öğünlerimi olabildiğince küçültüp, yemekleri karıştırmadan yiyordum. Pilav varsa kocaman bir tabak yiyeceğime üçte biri kadarını yiyorum artık ya da et yemeği varsa sadece et yemeği yiyorum. Beslenme alışkanlığım yavaş yavaş düzene oturdu. Örneğin sabah kahvaltılarımı bir dilim kepekli ekmeğin üzerine ince bir kat krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp, küçük bir salatalık, cherry domates ve sekersiz çay ile tamamlıyorum. Belimdeki rahatsızlıktan dolayı yoğun spor yapamasam da yürüyüşlerimi hiç aksatmadım.

Ödül: Yaklaşık 35 kilo kadar kaybettim. Hatta bir ara 52 kiloya kadar düştüm. Bu yoğun kilo kaybının ardından aldığım her kilo beni son derece rahatsız ediyor ve sanki 90 kilo olduğum o günlere geri döneceğim konusunda endişelendiriyordu. Fakat doktorumun da tavsiyesiyle kendime ödüller vermeye başladım. Örneğin; içe coffee'yi çok sevdiğim için haftada bir bu tatlı kaçamağı yapıyorum. Yediklerime dikkat etmediğimde kolaylıkla kilo alacağımı biliyor olmak, her zaman tetikte olmamı sağlıyor.

mynet...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Mart 2009, 13:30   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Linet, Nasıl 35 Kilo Verdi?




KraLicE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu yoğun kilo kaybının ardından aldığım her kilo beni son derece rahatsız ediyor ve sanki 90 kilo olduğum o günlere geri döneceğim konusunda endişelendiriyordu.


ßence ßurasi "piskoLojik RahatsizLik" gibi duruyor.. kesinLikLe öyLe ßence..Hani insanLar dio ya 90-60-90 ideaL öLcüLer diye ßence Sacma..en ideaL kiLo insan kendini nasiL iyi hiSsediyorsa öyLedir ßenim dü$üncem..bedenLer ÖyLe cok cok cok degi$ik ki, vicutLar üstünde Standart kurmak ßana göre yanLi$..
Okurkene keyiF aLdim payLa$im icin t$k'Ler...

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
35, kilo, linet, nasil, nasıl, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Deniz Seki Diyeti, Deniz Seki Nasıl Zayıfladı?, Deniz Seki Nasıl Kilo Verdi? Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Şubat 2014 20:56
Tülin Şahin Nasıl Kilo Verdi AnqeL Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 13 Ocak 2012 19:56
Tam 191 kilo verdi Angel Haber Arşivi 0 15 Ocak 2009 14:44