IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet ve Sağlıklı Beslenme (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/)
-   -   Bel bölgesindeki yağlardan nasıl kurtulunur? (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/753803-bel-bolgesindeki-yaglardan-nasil-kurtulunur.html)

Ebru 22 Ağustos 2016 17:32

Bel bölgesindeki yağlardan nasıl kurtulunur?
 
Bel bölgesindeki yağlardan nasıl kurtulunur?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Karın egzersizleri orta bölgeyi zayıflatmaz, aksine yağ takabasının altındaki kasları kuvvetlendirir. Yağları yaktığınızda ise karın kaslarının ortaya çıktığını görürsünüz. Vücutta bazı bölgeler vardır ki, bölgesel zayıflama mümkün değildir. Bu bölgelerden kilo verebilmek için komple kilo vemek gerekir ve bunu yapmanın en iyi yolu kardiyodur.


- Uyguladığınız egzersiz planı bunu karşılamıyorsa bir değişikliğin zamanı gelmiş olabilir. Ne kadar yoğun kardiyo yaparsanız o kadar kalori yakarsınız. En çok kalori yaktıran kardiyo egzersizleri arasında koşma, yüzme, ip atlama sayılabilir. Bu sayede tüm vücut yağ yakacaktır.

- Ayrıca beslenme de bel bölgesindeki kilolardan kurtulmak için önemlidir. Trans yağ içeren gıdalardan uzak durmak gerekir. Onun yerine avokado, fındık, zeytin, hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağlar tercih edilebilir.

- Son olarak da stres göbek bölgesindeki yağlanmanın sebebi olabilir. Streslenmek bir stres hormonu olup iştahın artmasına sebep olan kortizol üretimini arttırdığı için olabildiğince sakin ve dingin bir ruh haline sahip olmak fiziksel açıdan önemlidir. Su tüketmek, duş almak, dinlendirici müzikler dinlemek stresten uzaklaşmanıza yardımcı olacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net