IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2018, 07:04   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşam kürü çayı nedir? Ne işe yarar?




Yaşam kürü çayı nedir? Ne işe yarar?


Yaşam kürü çayı, düzenli kullanım sayesinde kilo vermenizi destekleyecek bir bitki çayıdır. İçerisinde yüksek miktarda demir ve kalsiyum bulunur. Dört haftada vücudun ihtiyacı olan eksik kalmış protein ve mineralleri tamamlayıcı etkisine destek olur. Yaşam kürü çayı özellikle Hande Ataizi'nin önerisi ile karşımıza çıkıyor. Peki yaşam kürü çayı nedir? Yaşam kürü çayı ne işe yarar? Yaşam kürü çayı nelerden oluşur? Yaşam kürü çayı nasıl kullanılır? İşte yaşam kürü çayını sizin için inceledik...


Sağlıklı yaşam için yediğiniz besinler çok önemlidir. Bu bilgi sağlıklı zayıflamak isteyenler için de geçerlidir. Sağlıklı yaşam ve düzenli beslenme ile bu yılın en çok konuşulan yaşam kürü çayı Hande Ataizi önerisi ile karşımıza çıkıyor.


Yaşam kürü çayı nedir?

Yaşam kürü çayı sağlıklı kilo vermenizi sağlayan bir bitki çayıdır. Düzenli kullanım sonrasında, dördüncü haftada vücudun ihtiyacı olan yarım kalmış vitamin, protein ve mineralleri tamamlayıcı bir etkiye sahiptir. Bu nedenle; vücudunuz toksinlerden arınır ve ihtiyacınız oan enerjiyi alarak fazla kiloları atmış olursunuz. Cildinizin yenilenmesini destekler ve yaşlanmayı geciktirici besinlere sahiptir.

Yaşam kürü çayı ne işe yarar?

-Metobolizmanızı hızlandırır.
-Vücut direncini dengeler.
-Kan dolaşımını düzene sokar.
-Gün boyu zindelik verir.
-Toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Düzenli kullanımda 2 ayda vücudunuzda sıkılaşma yaşayabilirsiniz.

Yaşam kürü çayı nelerden oluşur?

İçerisinde maydonoz ve kiraz sapı bulunur. Maydonoz burada bağırsakları çalıştırarak sindirimi kolaylaştırmayı sağlar. Kiraz sapı ise zehirli toksinleri dışarı atmanıza yardımcı olur ve metobolizmanızı hızlandırır.

Diğer yer alan bitkiler ise;

Mısır küpsülü, meyan kökü, avakado yaprağı, civan perçemi, kırkkilit otu, tarçın, karanfil, nane, limon, melisa, zencefil, çuğa çiçeği, havlıcan, zerdeçal, kuşburnu, hatmi, kekik, ısırgan otu, funda yaprağı, biberiye, rezene, defne yaprağı, mersin yaprağı, papatya, ardıç, yeşilçay, acı çehre tohumu, enginar yaprağı, hindiba, çörekotu, devedikeni.

Tüm bu bitkiler bir çayda toplanmıyor. Yaşam kürü çayı set olarak hazırlanıyor ve haftalık olarak bölünüyor. Yani her hafta farklı bir kür içeriği olan çayı içmiş oluyorsunuz.

Yaşam kürü çayı nasıl kullanılır?

Birinci hafta vücudunuzun toksinlerden arınması için arınma çayını için. Arınma çayının içerisinde ödem söktürücü ve böbrekleri hızlı çalıştıran bitkiler bulunur. Bunlar; Maydonoz, kiraz sapı, mısır püskülü, kırkkilit otu, avokado yaprağı, civan perçemi ve meyan kökü'dür.

İkinci hafta ise vücudunuzun direnç kazanması için enerji çayını tercih edin. Enerji çayı sayesinde vücuttaki gücü arttırmış olursunuz. Enerji çayının içerisinde ise; karanfil, tarçın, nane, limon, melisa, zencefil, çuha çiçeği, havlıcan, zerdeçal, hibiscus, kuşburnu, hatmi, kekik ve ısırgan otu bulunur.

Üçüncü hafta ise form çayınız ile sağlıklı kilo vermeye başlayın. Yağ yakımınızı ve metabolizmanızı hızlandırıp sizi tok tutan bu çayın içerisinde ise; funda yaprağı, biberiye, rezene, defne yaprağı, kekik, mersin yaprağı, papatya, ardıç tohumu, yeşilçay, acı çehre tohumu bulunur.

Dördüncü hafta ise vücudunuzun yenilendiğini hissedeceksiniz. Yenileme çayı ile fazla toksinlerden ve ödemden kurtulduğunuz için vücudunuzu yenileyin. Yenileme çayı içerisinde ise; enginar yaprağı, hindiba, şahtere, hıltan tohumu, çörekotu, kekik, zerdeçal, devedikeni tohumu bulunur.

Bahsettiğimiz bu kürleri uygulamadan önce bir uzmana danışmayı unutmayın.


Pembenar

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cay, yaşam kürü çayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elektroretinografi (ERG) Nedir, Ne İşe Yarar? Ralph Sağlık Köşesi 0 15 Kasım 2015 14:03
Hippi nedir?, Hippilerin yaşam tarzı nedir? Violent IF Ekstra 0 04 Ekim 2012 11:27
NLP Nedir? Ne İşe Yarar? Zen Kişisel Gelişim 0 08 Şubat 2012 17:55
Seo Nedir, Ne işe Yarar? toXic Seo Danışmanlığı 0 27 Nisan 2008 12:04