03 Ağustos 2013, 14:19 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantar Soslu Bonfile Sarma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 parça bonfile veya biftek 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı krema 1 dal biberiye 1 su bardağı mantar 1 su bardağı kaşar peyniri 1 su bardağı su veya et suyu Yarım su bardağı süt Tuz, karabiber Yapılışı Dövülmüş bonfile veya yumuşak bifteği tezgâha yayın, üzerine tuz karabiber serpin. Ortalarına rendelenmiş kaşar peyniri koyup sarın. Etlerin açılmaması için kürdan yardımı ile tutturun. Unu bulayıp bekletin. Bir tavaya tereyağı koyup eritin etlerin her tarafını iyice pişirip tabağa alın. Etleri pişirdiğiniz tavaya ince dilimlenmiş mantarları ve et suyunu ekleyin, sütü ve kremayı ekleyip suyunu çektirin. Sos kıvamına gelince servis tabağına aldığınız etlerin üzerini sosla bulayın. Varsa biberiye ile süsleyip sıcak servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
bonfile, mantar, sarma, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |