IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2018, 11:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Transfige




(Aziz Bonaventure’ın Kutsal Ayinden sonraki Duası)
Ey tatlı Rab İsa, senin sevginin neşeli ve sıhhat dolu yarasıyla, gerçek, berrak kutsal havarisel sevgiyle ruhumu en derininden del geç. Böylece ruhum sana olan sevgi ve özlemle gevşeyip erisin, senin için her zaman sevgi beslesin, krallığının düşüncesiyle kendinden geçsin, seninle olmaya ve sende çözülmeye özlem duysun.
Tüm tatlılığı, lezzeti ve memnun edici tadı barındıran; meleklerin ekmeği, aziz ruhları canlandıran, özü her şeyden üstün günlük ekmeğimiz olan Sana, ruhumun açlık duymasını nasip eyle. Meleklerin bakmak istediği kutsal yüzüne kalbimin açlık duymasına, ruhumun senden beslenmesine ve en derinden senin lezzetinin tatlılığıyla dolmasına izin ver. Yaşam pınarı, bilgelik ve bilgi pınarı, ebedi nurun pınarı, sevinç seli ve Tanrı’nın evinin zenginliği, ruhum her zaman Sana susasın.
Her zaman senin etrafında dolaşsın, seni arasın, seni bulsun, sana koşsun, seni düşünsün, sana konuşsun ve seni övüp yüceltecek her şeyi alçakgönüllülük ve kibarlıkla, sevgi ve memnuniyetle, kolaylık ve muhabbetle, sonuna kadar sebatla yapsın. Her zaman için sadece Sen benim umudum, tüm güvenim, zenginliğim, sevincim, memnuniyetim, neşem, istirahatım ve dinginliğim, huzurum, tatlılığım, güzel kokum, güzel tadım, besinim, tazeliğim, sığınağım, yardımım, bilgeliğim, payım, servetim ve zenginliğim ol. Kalbim ve aklım sadece sende sabitlensin ve sökülemeyecek şekilde, şu andan ebediyete kadar, kök salsın. Amin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
transfige


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık