IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2018, 11:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beden almış Bilgelik olan İsa Mesih’e, Meryem’in elleri aracılığıyla adanma.




Aziz Louis-Marie de Montfort tarafından yazılmıştır.
Ebedi ve beden almış Bilgelik, en çok sevilmesi gereken ve tapılası İsa, gerçek Tanrı ve gerçek insan, ebedi Pederin ve her zaman bakire olan Meryem’in tek Oğlu, Pederinin şanında ezelden beri ikamet eden ve beden alacağın zaman, kendine layık Annen Meryem’in bakire rahminde bulunmuş olan sana içtenlikle tapınıyorum.
Beni kötü olanın zalim köleliğinden kurtarmak için kendini boşaltarak bir kul doğasını üzerine aldığın için sana şükrediyorum.Kendi iradenle senin kutsal Annen Meryem’e her konuda itaat etmeyi seçtiğin için seni övüyor ve yüceltiyorum, böylece onun aracılığıyla senin sadık sevgili kulun olabilirim. Fakat vaftizim sırasında sana karşı kesin olarak ettiğim yeminleri ve sözleri tutmadığımı itiraf etmeliyim. Sorumluluklarımı yerine getirmedim, çocuğun ve hatta kulun olarak bile anılmayı hak etmiyorum. Artık senin reddedişin ve hoşnutsuzluğun dışında hiçbir şeyde hak iddia edemeyeceğim için senin krallığının kutsallığına kendi başıma gelmeye cesaret edemem. Bu yüzden, seninle aracılık etsin diye, bana senin verdiğin kutsal Annenin şefaatine ve şefkatine sığınıyorum. Onun aracılığıyla günahlarımın tövbesini ve affını ve de her zaman içimde bulunmasını istediğim bilgeliği senden temin etmeyi umuyorum.
Böylece sana dönüyorum Lekesiz Meryem, Ebedi Bilgeliğin insanların ve meleklerin tapınmasını içinde almayı istediği Tanrı’nın yaşayan tabernakulu. Seni göğün ve yerin Kraliçesi olarak selamlıyorum, çünkü Tanrı’nın altındaki herkes senin egemenliğine verilmiştir. Günahkarların yıkılmayan sığınağı, kimseyi yüzüstü bırakmayan şefkatine güvenerek sana sesleniyorum. İlahi bilgelik isteğimi bana ihsan et ve isteğime destek olması için, değersizliğimin farkında olarak kendimi sunmamı ve sözlerimi kabul et. Sadakatsiz bir günahkar olan ben, bugün senin aracılığınla vaftiz sözlerimi yineliyor ve onaylıyorum. Şeytan’ı, boş vaatlerini ve kötü tasarılarını sonsuza kadar reddediyor ve beden almış Bilgelik olan Mesih İsa’ya kendimi tamamen veriyorum, kalan ömrüm boyunca O’nun ardından çarmıhımı taşıyacağım ve O’na karşı şimdiye kadar olduğumdan daha sadık olacağım.
Meryem, bugün tüm göksel hükümdarlığın şahitliğinde seni annem ve kraliçem olarak seçiyorum. Bedenen ve ruhen kulun olarak kendimi, maddi manevi sahip olduğum her şeyi, hatta geçmiş, şimdi ve gelecekte yapacağım iyi işlerin tüm değerini de sana teslim ediyor ve adıyorum. Tanrı’nın zamanda ve ebediyen daha çok yüceltilmesi için sahip olduğum her şeyi koşulsuz şekilde kullanma hakkını sana veriyorum.
Merhametli bakire, Ebedi Bilgeliğin Annesi olan seni onurlandırması ve O’nun isteyerek sana itaat edişine benzemesi için kulluğumun bu küçük sunusunu kabul et. Bu zavallı günahkar üzerindeki yetkinizi kabul etmek istiyorum. Bununla birlikte, Kutsal Üçlü Birlik tarafından sana sunulan ayrıcalıklar için Tanrı’ya şükranlarımı sunmak istiyorum. Gelecekte, gerçek sevgili kulun olarak her şeyde seni onurlandırmaya ve sana itaat etmeye çalışacağımı ilan ediyorum.
Ey takdire şayan Anne, şimdi ve her zaman, sevgili Oğlu’nun huzuruna kulu olarak beni çıkar, böylece senin aracılığınla beni kurtarır. Merhametli Anne, bana gerçek Tanrı’nın Bilgeliğini kazanma lütfunu ver ve beni çocukların ve kulların olarak sevdiğin, öğrettiğin ve yol gösterdiğin, beslediğin ve koruduğun kişilerden biri yap.
En sadık Bakire, beni her konuda, Oğlun, Beden almış Bilgelik olan İsa’nın adanmış bir öğrencisi, taklitçisi ve kulu yap, böylece senin şefaatin ve örnek olman ile İşa’nın dünyada ve göklerde şanla sahip olduğu kemale erebilirim. Amin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beden almış bilgelik olan isa mesih’e, meryem’in elleri aracılığıyla adanma.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kutsal Ruh ile Birlik için Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 25 Aralık 2018 12:49
İsa Mesih’in Kutsal Kalbine Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 19 Ekim 2018 07:47
başarının anahtarı yürekten adanma Zen Kişisel Gelişim 0 23 Ekim 2013 18:49
Bilgelik Kalemzede Felsefe 0 23 Eylül 2011 01:31
Bilgelik YapraK Felsefe 0 29 Mart 2009 19:04