IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2018, 11:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meryem’e Dua, Aziz Louis-Marie de Montfort tarafından yazılmıştır.




Selam MERYEM, Ebedi Peder’in sevgili Kızı. Selam MERYEM, Oğul’un takdire şayan Annesi.
Selam MERYEM, Kutsal Ruh’un sadık zevcesi. Selam MERYEM, benim Annem, sevgi dolu hanımefendim, güçlü kraliçem. Sevincim, şanım, canım ve ruhum, selam. Sen şefkatin sebebiyle benimsin ve ben de hakkıyla seninim. Ama henüz yeterince senin olamadım. Şimdi, kendim ya da başkaları için hiçbir şeyi geri tutmadan kendimi tamamen sana veriyorum. Eğer bende sana ait olmayan bir şey görürsen, onu benden alman ve de sahip olduğum her şeyin mutlak Hanımefendisi olman için yalvarıyorum.
Bende TANRI’yı hoşnutsuz edebilecek her şeyi yoket; onları köklerinden sök ve hiçliğe at. Bende seni hoşnut edecek her şeyi yetiştir ve sula. Senin imanının ışığı aklımın karanlığını yoketsin. Engin alçakgönüllülüğün, gururumun yerini alsın; ulu tefekkürün zihnimi dağıtan şeylere engel olsun. Tanrı’nın huzurundaki varlığın hafızamı onun varlığıyla doldursun; kalbinin yanan sevgisi benimkinin ılıklığını tutuştursun. Erdemlerin günahlarımın yerini alsın; sevapların Tanrı’nın gözünde tek süslemem olsun ve benden istenen her şeyi karşılasın. Son olarak, sevgili biricik Anne eğer mümkünse, İSA’yı ve O’nun İlahi İradesini bilmek için senin ruhundan başka ruhum olmasın; böylece TANRI’yı yüceltmek ve övmek için seninkinden başka bir ruhum olmaz; böylece seninkisi gibi saf ve şevkli bir sevgi ile TANRI’yı sevecek seninkinden başka bir kalbim olmaz. Senden görümler, vahiyler, hisli ibadetler ya da ruhsal zevkler istemiyorum. TANRI’yı açıkça görmek senin ayrıcalığın; göksel mutluluktan zevk almak senin ayrıcalığın; Gökte Oğlu’nun sağında şan ve zaferle oturmak ve melekler, insanlar ve şeytanlar üstünde mutlak hakimiyete sahip olmak senin ayrıcalığın. TANRI’nın bu armağanlarını istediğin gibi dağıtmak senin ayrıcalığın. Ey göksel MERYEM, bunun en güzel yanı, Rab sana bunları verdi ve bunlar asla senden alınmayacak ve bu düşünceler kalbimi neşeyle dolduruyor. Burada aşağıda, hizmetkarlarının en alçakgönüllüsü olan benim payıma düşen ise, senin olanlardan başka bir şey dilememek, ruhsal zevkler olmadan içten bir şekilde inanmak, insanların tesellisi olmadan sevinçle acı çekmek, zaman geçirmeden sürekli olarak kendime ölmek, ölene kadar senin için şevkle ve kendimi düşünmeden çalışmaktır. Senden kendim için dilediğim tek lütuf, günün her anında ve yaşamımın her anında: “Amin, Göklerde yaptığın her şey öyle olsun. Amin, dünyadayken yaptığın her şey öyle olsun. Amin, ruhumda yapacağın her şey öyle olsun.” diyebilmektir. B enim içimde İsa’yı tamamiyle, şimdi ve ebediyen sadece sen yüceltesin. Amin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aziz louis-marie de montfort tarafından yazılmıştır., meryem’e dua


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marie Bashkirtseff Biyografisi - Marie Bashkirtseff Kimdir -Marie Bashkirtseff Hayatı AftieL Ressamlar 2 10 Ocak 2024 18:52
Aziz Gertrude tarafından İsa’ya Dua PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 23 Aralık 2018 15:36
Louis Daguerre Biyografisi - Louis Daguerre Hayatı - Louis Daguerre Kimdir AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:20
Louis Marie Anne Couperus Melodram Şairler / Yazarlar 0 01 Ekim 2011 17:43
Bu Bir İstanbul Şarkısı 'Vasiyet Sokağı'nda Yazılmıştır! KartaL Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Nisan 2009 17:59