IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2018, 11:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsa’ya Dua




Aziz Louis-Marie de Montfort tarafından yazılmıştır.
Ey sevgi dolu İsa, kutsal Anneni, Kutsal Kulluk ibadetiyle bana bağışlamandan kaynaklanan şükranımı sana sunmama izin ver. Böylece o, senin hükümdarlığının huzurunda avukatım ve büyük ıstıraplarımda desteğim olacak. Ne yazık ki, ey Rab’bim, o kadar sefilim ki, sevgili Annem olmadan kesinlikle kaybolurum. Evet, Meryem’e senin yanında ve heryerde ihtiyacım var: o senin haklı öfkeni yatıştırabilir, çünkü sana karşı sık sık suç işledim; Senin adaletinin, hakettiğim sonsuz cezasından beni kurtarabilir; sana tefekkür edebilir, seninle konuşabilir, sana dua edebilir, senin huzuruna çıkabilir ve seni hoşnut edebilir; böylece kendi ruhumu ve diğerlerinin ruhlarını kurtarmama yardım edebilir. Kısacası, senin kutsal iradeni gerçekleştirmem ve her şeyde senin şanını aramam için Meryem bana gereklidir. Keşke tüm dünyaya bana gösterdiğin merhameti duyurabilsem! Keşke herkes Meryem olmasa lanetlenmiş olacağımı bilse! Keşke bu kadar büyük bir lütuf için layığıyla şükredebilsem! Meryem benim içimde. Ne büyük bir hazine! Ne büyük bir teselli! Peki ben tamamıyla onun olmayabilir miyim? Ne büyük bir nankörlük! Sevgili Kurtarıcım. Böyle bir felaket yerine beni ölüme gönder çünkü tamamen Meryem’in olmamaktansa ölmeyi tercih ederim.

Çarmıhın dibinde İncilci Aziz Yuhanna ile birlikte Meryem’i annem olarak bin kere kabul ettim ve kendimi ona bin kere verdim. Sevgili İsa, eğer ki bunu henüz senin istediğin gibi yapamadıysam şimdi bu sunumu, senin yenilememi istediğin gibi yeniliyorum. Eğer ruhumda ya da bedenimde bu yüce prensese ait olmayan bir şey görüyorsan onu benden alıp atman için sana yalvarıyorum. Çünkü içimde Meryem’e ait olmayan ne varsa senin için değersizdir. Ey Kutsal Ruh, tüm bu lütufları bana bağışla. Ruhuma Meryem’i yani gerçek Yaşam Ağacını dik, onu sula ve bak ki büyüyüp gelişsin ve bol bol yaşam meyvesi versin.
Ey Kutsal Ruh, bana senin sadık zevcen Meryem’e karşı büyük bir adanmışlık ver, bana onun ana yüreğine karşı büyük bir güven ve şefkatinde sığınacağım bir ikamet ver. Böylece O’nun aracılığıyla gerçekten büyük ve kudretli olan Mesih İsa’yı gelen kusursuz çağının doluluğuna kadar içimde şekillendirebilirsin. Amin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
isa’ya dua


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık