IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2018, 10:04   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meryem’in Lekesiz Kalbine Niyaz (2)




Çok kutsal Rozari’nin Kraliçesi, Hristiyanların yardımcısı, insan ırkının sığınağı, Tanrı’nın tüm savaşlarının galibi, zaten güvenmediğimiz kendi sevaplarımız aracılığıyla değil fakat; senin Ana Yüreğinin muazzam iyiliği aracılığıyla başımızdaki musibetlere vakitlice yardım alma ve merhamet bulma umuduyla, senin tahtının önünde güvenle secde ederek yalvarıyoruz. İnsanlık tarihinin bu kara saatinde güvenimizi sana, senin Lekesiz Kalbine bağlıyoruz. Sadece Oğlu’nun mistik bedeni olan ve birçok uzvunun acı çektiği, türlü türlü çilelere ve zulümlere maruz kalan Kutsal Kilise’nin tamamıyla değil fakat anlaşmazlıklarla parçalanmış, nefretle altüst olmuş, ve kendi eşitsizliklerinin kurbanı olan tüm dünyayla birlikte kendimizi sana adıyoruz.
Böylesine maddi ve ahlaki bir rezalet, böylesi acılar, böylesi ıstıraplar, ebediyen kaybolma tehlikesinde olan bu kadar çok azap içindeki ruh karşısında merhamet göster! Ey şefkatli Anne, uluslara Mesih’e benzer uzlaşma lütfunu, aynı zamanda da insanların ruhunu bir anda dine döndürecek lütufları, dünyaya gelmesi uzun zamandır istenen sulhun yolunu hazırlayacak ve güvence altına alacak lütufları bizim için Tanrı’dan al. Ey barışın Kraliçesi, bizim için dua et ve dünyaya Mesih’in hakikate dayalı barışını, adaletini ve sevgisini nasip et. Her şeyden öte, kalplerimizde bize huzur ver, böylece Tanrı’nın Krallığı, düzenin sükuneti içersinde sınırlarını genişletir. Korumanı inanmayanlara ve ölümün gölgesinde yatanlara da ver; Hakikatin Güneşinin onların üstüne doğmasını sağla; böylece bizimle birlikte dünyanın kurtarıcısının önünde şunu tekrarlayabilirler:
“En yücelerdeki Tanrı’ya övgüler olsun ve yeryüzünde iyi niyetli insanlara barış gelsin.”
Hata ya da anlaşmazlık nedeniyle bizden ayrılmış uluslara ve sana karşı eşsiz bir adanmışlık gösteren halklara özel bir şekilde huzur ver. Onları tek bir gerçek Çobanın altında olan Mesih’in biricik sürüsüne getir. Tanrı’nın kutsal Kilisesine tam bir özgürlük sağla, onu düşmanlarından koru. Sürekli büyüyen ahlaksızlık selini durdur. İmanlıların içinde saflık sevgisi, işleyen bir Hristiyan hayatı ve havarisel coşku uyandır, böylece Tanrı’ya hizmet eden birçoklarının sevapları ve sayıları artar. Katolik imanlıların ihtiyaçlarına hizmet etmeleri için Oğlun’dan bize çok sayıda kutsal rahip yollamasını iste. Rahiplerin ve seminaristlerin annesi ol, onları lekesiz, Oğlu’na ve de sana adanmış kıl, onları sadece Kutsal Üçlü Birliğe ve sana hizmet edecek şekilde ayrı tut. Dünyevi keder sellerinin onlara dokunmasına izin verme, Ve bize Lekesiz Kalbin için daha çok sevgi ver ki sana daha çok yaklaşabilelim ve onlar için imanla dua edebilelim.
Ey Meryem, şefkati aracılığıyla en kutsal rahipleri aldığımız, en temiz Anne;
Ey şanlı Ata, Aziz Yusuf, İlahi çağrıyla işbirliğinin mükemmel örneği; Ey Göklerde Tanrı’nın Kuzusunun çevresinde seçkin bir koro oluşturan kutsal rahipler; bizim için bir çok iyi çağrı alın ki Rab’bin sürüsü, ihtiyatlı çobanların desteği ve yönetiminde, ebedi mutluluğun güzel çayırlarında sevince erişsin.
Son olarak; Kilisen ve tüm insanoğlu bir zamanlar Oğlu’nun Kutsal Kalbine adanmıştı çünkü ona umut bağlayan herkes için tükenmeyen bir zafer ve kurtuluş kaynağıydı. Aynı şekilde bizde kendimizi ebediyen sana ve senin Lekesiz Kalbine adıyoruz. Ey Annemiz, dünyanın Kraliçesi, sevgin ve koruman, Tanrı Krallığının galip olacağı ve tüm ulusların birbirleriyle ve Tanrı ile barış içinde olacağı, sana kutsal diyeceği ve sadece kendisinde gerçeği, yaşamı ve huzuru bulabileceğimiz İsa’nın Kalbine, seninle tekbir ses olarak, güneşin doğumundan batımına, şanın, sevginin ve minnettarlığın ebedi “Magnificat” ‘ını söyleyeceği günü hemen getirsin.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
meryem’in lekesiz kalbine niyaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meryem’in Lekesiz Kalbine Niyaz.(1) PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 27 Aralık 2018 10:00
Meryem’in Lekesiz Kalbine Dua (2) PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 27 Aralık 2018 09:59
Meryem’in Lekesiz Kalbine Dua (1) PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 27 Aralık 2018 09:59
Meryem’in Lekesiz Kalbine Adanma Duası (2) PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 27 Aralık 2018 09:57
Meryem’in Lekesiz Kalbine Dinen Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 26 Aralık 2018 11:26