IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2019, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Guadalupe’deki Hanımefendimize Adanma




Guadalupe’deki her zaman Bakire olan Hanımefendimiz, Gerçek Tanrı’nın Annesi, Güneşle giyinmiş Kadın, kendimi tamamen sana ve Kederli Lekesiz Kalbine adıyorum.
Guadalupe’nin Bakiresi, bu adanmam aracılığıyla seni hayatımın her anına ve varlığımın her zerresine alçakgönüllülükle alıyorum. Eminim ki Tanrı seni benim için seçti. Tanrı’nın Meleğinin Aziz Yusuf’a ne dediğini hatırlıyorum: “Meryem’i kendine eş olarak almaktan korkma çünkü onun rahminde oluşan Kutsal Ruh’tandır.”
Meryem’in güzelliğini ve erdemlerini sunan Kutsal Başmelek Gabriel, bu erdemleri örnek almam için gerekli lütfu bana sağla. Böylece diğerlerine nasıl yaşamak, nasıl sevmek, nasıl fedakarlık etmek ve nasıl ölmek gerektiğini gösterebilirim.
Amerika kıtasının * Kraliçesi ve Annesi, seni yüreğime alırken, senin yardımınla ilişkimizin gelişmesini istiyorum. Bu ilişki İlahi Oğlun tarafından çarmıhta asılıyken Kutsal ve Keder dolu Annesi olan sana “Kadın, işte Oğlun!” ve sevgili öğrencisi Aziz Yuhanna’ya “Oğul, işte Annen!” dediği zaman onaylanmıştır.
Meleklerin Kraliçesi, Sana, Aziz Mikael’e ve diğer meleklere bu karanlık vakitte Şeytana ve tüm kötü ruhlara karşı verdiğimiz savaşta bizi korumanız için yalvarıyorum.
Buna karşılık olarak dua edeceğim ve fedakarlık yapacağım. Lütfen sana sığınan bizler için, zavallı günahkarların Rab’be dönmesi için ve tüm ruhlar için dua et!
Kana’daki düğün şöleninde verdiğin “O’nun dediği gibi yapın” buyruğunu her zaman göz önünde bulunduracağıma söz veriyorum. Böyle yaparak dünyevi ilk oğlun olan Papa’ya karşı sadık ve itaatkar olacağım. Sana adanmamla, beni İsa’nın Kutsal Kalbine güvenli ve emin bir yoldan götüreceğine güvenim tamdır.
Tanrı’nın Kutsal Annesi, bizi Kederli ve Lekesiz Kalbinin Sevgi Ateşiyle kurtar. Senin Sevgi Ateşinden, Tanrısal lütfu tüm insan ırkına şimdi ve ölüm saatimizde gönder. Yeni Pentekostu ve İlahi Sevgisinin ateşini getirmesi için, zevcen olan Kutsal Ruh’u yolla ki yeryüzü yenilensin.
Ey Merhametli Anne, dünya tarihinde merhametli sevginin sonsuz kudreti bir kez daha görülsün! Kötülüğe bir son versin. Vicdanlara seslensin. Kederli ve Lekesiz kalbin imanın, umudun ve sevginin ışığını açığa çıkarsın. Biz, ailemiz, şehirlerimiz, uluslarımız ve tüm insanlık üzerinde Kral Mesih hüküm sürsün.
Ey şefkatli, Ey sevgi dolu, Ey Tatlı Bakire Meryem, ricamızı duy ve kalplerimizden gelen bu isteği kabul et.
Guadalupe’deki sevgili hanımefendimiz, sana adanmamı, 1531 yılında Meksiko şehri Tepeyac tepesinde Aziz Juan Diego’ya verdiğin mesajla bitiriyor ve bunu, bana da senin tarafından verilmiş bir mesaj olarak kabul ediyorum.
Şunu kesin olarak bil ki ben kusursuz ve her zaman Bakire olan, Gerçek Tanrı’nın Annesi Meryem’im. İşte, tüm insanlara sevgimi, şefkatimi gösterecek; onlara yardım edecek ve koruyacağım. Ben şefkatli annenizim, beni sevenlerin, benden yardım isteyenlerin ve bana güvenenlerin Annesiyim. Onların ağlayışlarını, kederlerini duyacağım, ızdıraplarına, ihtiyaçlarına ve talihsizliklerine derman olacağım ve dindireceğim… Dinle ve kalbine işlemesine izin ver… Dertlenme, kederle dolma. Hiçbir hastalıktan ya da aksilikten, endişeden ya da acıdan korkma. Annen olan ben şu an burada değil miyim? Benim gölgemde ve korumamda değil misin? Yaşam pınarın ben değil miyim? Cüppemin kıvrımlarında değil misin? Kollarımda değil misin? Başka neye ihtiyacın var?

Kutsal Annemiz Meryem! Bizim için dua et!

* Guadalupe Meksiko şehrinin bir semtidir. Dolayısıyla Güney Amerika Kıtasındadır.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
guadalupe’deki hanımefendimize adanma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fatima’daki Hanımefendimize Novena PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 15 Ocak 2019 12:28
Kederlerin Hanımefendisine Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 29 Aralık 2018 00:05
Kutsal Ruh ile Birlik için Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 25 Aralık 2018 12:49
İsa Mesih’in Kutsal Kalbine Adanma PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 19 Ekim 2018 07:47
başarının anahtarı yürekten adanma Zen Kişisel Gelişim 0 23 Ekim 2013 18:49