IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2019, 19:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Basit Şeytan Çıkarma





Başmelek Aziz Mikael’e Dua
Peder, Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin.
Göksel orduların çok şanlı Prensi, Başmelek Aziz Mikael, “yönetimlere, hükümranlıklara, bu karanlık dünyanın güçlerine, kötülüğün göksel yerlerdeki ruhsal ordularına karşı” (Ef 6:12) olan savaşımızda bizi koru. Tanrı’nın kendi benzerliğinde yarattığı ve şeytanın zorbalığından büyük bir bedel karşılığı kurtardığı insanların yardımına gel. Kutsal Kilise sana muhafızı ve koruyucusu olarak hürmet gösteriyor; Rab kurtarılmışların ruhlarını cennete götüresin diye sana emanet etti. Öyleyse, İblisin ayaklarımızın altında ezilmesi için Barış Tanrısına dua et ki artık insanları tutsak tutamasın ve Kilise’ye zarar veremesin. Vakit kaybetmeden merhametli gözlerini üzerimize çevirmesi için dualarımızı, En Yüce olana sun; “ejderhayı, yani şeytan ya da İblis denen o eski yılanı tutup dipsiz derinliklere at ki ulusları bir daha saptırmasın” (Vahiy 20:2-3).
Kötü Ruhları Defetme
* Ruhban olmayan laik insanlar parantez içindeki kısmı atlasınlar.
Tanrımız ve Rab’bimiz Mesih İsa’nın adıyla; Tanrı’nın, Kutsal Başmelek Mikael’in, Kutsal Havariler Petrus ve Pavlus’un ve de bütün Azizlerin Annesi Lekesiz Bakire Meryem’in şefaatiyle güçlenerek (ve de rahiplik yetkimizden kuvvet alarak), şeytanın saldırılarını ve yalanlarını defetme görevini tereddüt etmeden üstleniyoruz.
Kalksın Tanrı; dağılsın düşmanları, kaçsın önünden O’ndan nefret edenler. Dağıtsın onları dağılan duman gibi; ateşin önünde eriyen balmumu gibi yok olsun kötüler Tanrı’nın huzurundan.
R. İşte Rab’bin Çarmıhı, kaçın düşman güruhu.
C. Yahuda oymağından gelen Aslan, Davut’un soyundan Olan, galip geldi.
R. Sendeki umudumuz kadar büyük olan
C. Merhametin, üzerimizde olsun ya Rab.
(Aşağıdaki haçlar, eğer şeytan kovmayı rahip yapıyorsa kutsamayı belirtmektedir, eğer bunu bir laik yapıyorsa, yapan kişi tarafından sessizce Haç İşareti yapılması gerektiğini belirtirler.)
Murdar ruhlar, tüm kötücül güçler, cehennemden gelen tüm işgalciler, şeytani lejyonlar, topluluklar ve tarikatlar; her kimseniz, sizi defediyoruz. Rab’bimiz Mesih İsa’nın adı ve gücüyle; + Tanrı’nın Kilisesinden, Tanrı’nın suretinde ve ona benzer yaratılmış ve de İlahi Kuzunun Kıymetli Kanıyla kurtarılmış ruhlardan uzağa atılın ve defolun. +
Çok kurnaz şeytan, insan ırkını aldatmaya, Kilise’ye zulmetmeye, Tanrı’nın seçilmişlerine eziyet etmeye ve kalburdan geçirmeye artık cüret edemezsin. + Büyük bir küstahlıkla kendini denk tuttuğun, Yücelerin Yücesi Tanrı sana emrediyor +. “Tanrı, tüm insanların kurtulmasını ve gerçeğin bilincine erişmesini ister” (I. Tim. 2:4). Peder Tanrı sana emrediyor. + Oğul Tanrı sana emrediyor. + Kutsal Ruh Tanrı sana emrediyor. + Beden almış Tanrı Sözü Mesih sana emrediyor. + O, ırkımızı kurtarmak için senin hasedine üstün geldi “ölüme bile boyun eğip kendini alçalttı” (Fil. 2:8); O, Kilisesini sağlam kaya üzerine kurarak cehennemin kapılarının dahi ona dayanamayacağını ilan etti, çünkü “dünyanın sonuna kadar her an” onunla olacak (Mat. 28:20). Hristiyan İmanının gizemlerinin kudreti gibi Kutsal Haç İşareti de sana emrediyor. + Lekesiz olarak rahme düşmesinin ilk anından itibaren alçakgönüllülüğüyle başını ezen Tanrı’nın şanlı Annesi Bakire Meryem sana emrediyor. + Kutsal Havariler Petrus ve Pavlus’un ve de diğer Havarilerin imanı sana emrediyor. + Şehitlerin kanı ve tüm Azizlerin dindar şefaatleri sana emrediyor. +
Lanet ejder ve şeytani lejyonları; yaşayan Tanrı’nın, + gerçek Tanrı’nın, + kutsal Tanrı’nın, + “dünyayı çok fazla sevdiği için, O’na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, ama hepsi sonsuz yaşama kavuşsun diye biricik Oğlunu veren” (Yu. 3:16) Tanrı’nın adıyla size emrediyoruz; insan ırkını aldatmaktan ve onlara ebediyen lanetlenecekleri zehri sunmaktan; Kiliseye zarar vermekten ve özgürlüğünü kısıtlamaktan vazgeçin. Defol, yalanların efendisi ve babası, insanların kurtuluşunun düşmanı İblis. Kendisinde, hiç bir işini bulamadığın Mesih’e yer aç; Mesih’in kendi kanıyla kazandığı Bir Tek, Kutsal, Katolik ve Havarisel Kilise’ye yer aç. Her şeye kadir Tanrı’nın Elinin altına düş; İsa’nın Kutsal ve korkunç adını andığımızda titre ve kaç, bu ad ki cehennemi korkudan titretiyor, bu ad ki O’na göklerin Erdemleri, Güçleri ve Egemenlikleri alçakgönüllülükle teslim oluyor, bu ad ki Keruvlar ve Seraflar hiç durmadan yücelterek şöyle diyorlar: Kutsal Kutsal Kutsaldır Rab, Orduların Tanrısı.
R. Ey Rab, duamı dinle.
C. Bırak yakarışlarım sana ulaşsın
R. Rab sizinle olsun.
C. Ve sizin ruhunuzla.
Dua edelim:
Göklerin Tanrısı, yeryüzünün Tanrısı, Meleklerin Tanrısı, Başmeleklerin Tanrısı, Ataların Tanrısı, Peygamberlerin Tanrısı, Havarilerin Tanrısı, Şehitlerin Tanrısı, Papazların Tanrısı, Bakirelerin Tanrısı, ölümden sonra yaşam ve çalışmadan sonra istirahat vermeye gücü olan Tanrı: çünkü senden başka bir Tanrı yok ve olamaz, çünkü görünen ve görünmeyen her şeyin Yaradanı, hükümdarlığı son bulmayacak olan sensin. Görkemli şanın karşısında secde ediyoruz ve sana yalvarıyoruz; kudretinle, şeytani ruhların tüm zorbalıklarından, tuzaklarından, yalanlarından ve öfkeli kötülüklerinden bizi kurtar. Ya Rab, kuvvetli korumanı bize lütfet ki inayetinle sağ salim kalalım. Sana Rab’bimiz Mesih İsa’nın aracılığıyla yalvarıyoruz. Amin.
R. Şeytanın tuzaklarından
C. Koru bizi, ya Rab.
R. Böylece Kilisen sana huzur içinde, özgürce hizmet etsin.
C. Yalvarırız duy bizi.
R. Kilisenin bütün düşmanlarını yok et.
C. Yalvarırız duy bizi.
(Bulunduğunuz yere Kutsal Su serpin.)


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basit şeytan çıkarma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Papazın 2 Yaşındaki Çocuğa Uyguladığı 'Şeytan Çıkarma' Şiddeti, Büyük Tepki Çekti BLueMooN Haber Arşivi 0 14 Aralık 2018 12:33
Vatikan "şeytan çıkarma" taleplerine yetişemiyor BuYuCu Dünyadan Haberler 5 24 Şubat 2018 14:38
İtalya'da 'şeytan çıkarma uzmanı' eksikliği acil seviyeye ulaştı Dream Haber Arşivi 1 29 Eylül 2016 15:07
Sığır Hastalıkları - Basit Hazımsızlık (Basit İndigesyon) Hastalığı Lilith Hayvan Hastalıkları 0 17 Eylül 2014 20:06
Bebeklerde Diş Çıkarma Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Ekim 2010 06:44