IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2022, 01:15   #1
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
A Milli Takım'da Stefan Kuntz'dan Portekiz maçı öncesi önemli değerlendirmeler!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



A Milli Takım'da Stefan Kuntz'dan Portekiz maçı öncesi önemli değerlendirmeler!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off turu yarı finalinde Portekiz ile karşılaşacak A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz, önemli açıklamalar yaptı. Portekiz Milli Takımı'yla ilgili değerlendirmeler yapan Kuntz, kağıt üzerinde favorinin Portekiz olduğunu ancak maçlarda daha çok isteyen tarafın kazandığını belirterek "Kağıt üzerinde gerçekler var ama hakem ilk düdüğü çaldığında oyuncular teker teker kalitesinin ötesindedir. Sizin kazanma iradeniz yüksekse buna bakar birçok şey." dedi. Fenerbahçe'de son haftalarda gösterdiği performansla adından söz ettiren 17 yaşında yıldız adayı Arda Güler hakkında da konuşan Alman teknik adam, kadroya almama gerekçesini açıkladı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 24 Mart Perşembe günü Portekiz'le karşı karşıya geleceğimiz maç öncesi NTV'ye konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'ndaki etkisiyle ilgili konuşan Stefan Kuntz, "Ronaldo bir takımdaysa, takımı domine edecek kişi olur. Kulüp veya milli takım önemli değil. Çok sosyal ve takım arkadaşlarını önemseyen bir isim. Geçen hafta Manchester United-Manchester City maçını izlerken bir şaka yapmıştım. 'O maçı izlemem gerekir' demiştim. Çünkü Portekiz takımının bütün oyuncuları neredeyse oradaydı." dedi.

"KAĞIT ÜZERİNDE FAVORİ PORTEKİZ AMA..."

Portekiz Milli Takımı'yla ilgili değerlendirmelere devam eden Alman çalıştırıcı, "Portekiz Milli Takımı kaç gol atmış? Ronaldo kaç gol atmış? Bütün bunlara baktığınızda FIFA sıralaması var. Yüzde istatistikler var. Kaç maça çıktıklarını görebiliyorsunuz. Avrupa Şampiyonaları'na, FIFA sıralamasına baktığınızda kağıt üzerinde favori Portekiz. Artık bugün oynayacağız ve şu andaki performans çok önemli. Oyuncularımın formu özellikle Avrupa'da oynayan oyuncuların performansı yüksek. Kağıt üzerinde gerçekler var ama hakem ilk düdüğü çaldığında oyuncular teker teker kalitesinin ötesindedir. Sizin kazanma iradeniz yüksekse buna bakar birçok şey. Real Madrid-PSG maçında gördük. Daha çok isteyen taraf kazandı. Şunu da biliyoruz. Şahsi olarak oyuncuların kendilerini düşünüp birer birey olduklarını da unutmamak lazım. Portekizli oyuncuların Dünya Kupası'na gitme şansı var. Ve bu pazarlama, reklam için için önemli ve bu da onlarda çok büyük baskı oluşturdu anlamına geliyor. Kimse bizim buraya gelebileceğimizi düşünmüyordu. Kaybedecek bir şeyimiz yok, karşı taraf için çok zor bir maç olacak. Onlar rahat çıkamayacaklar. Takımdaki takım ruhunun nasıl arttığını görüyorum. Performansımızın sadece sahada değil, takım ruhunun mentalite olarak artışta olduğunu görüyorum. Bu nedenden dolayı bunun iyi bir maç olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
stefan kuntz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pepe, Portekiz Milli Takım kadrosundan çıkarıldı CORDON BLEU Milli Takımlar 2 22 Mart 2022 10:32
*A Milli Takım'ın Portekiz maçı kadrosu belli oldu! İlk kez Ay-Yıldızlı formayı giyecekler CORDON BLEU Milli Takımlar 2 19 Mart 2022 09:14
Stefan Kuntz, Barcelona-Galatasaray maçında gözlemci olacak Dedecan61 Galatasaray 2 13 Mart 2022 15:10
Stefan Kuntz'tan sonra bir Alman daha! Beşiktaş'ın yeni hocası Premier Lig'den CORDON BLEU Beşiktaş 0 09 Aralık 2021 20:31
Almanya'da Stefan Kuntz'un sözleşmesi feshedildi! Türkiye'ye geliyor... Dedecan61 Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 17 Eylül 2021 19:43