IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya Mutfakları (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/)
-   -   Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü (Yunan Mutfağı) (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/544082-asma-yapragina-sarilmis-tavuk-gogsu-yunan-mutfagi.html)

oneofgirl 23 Ağustos 2013 17:40

Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü (Yunan Mutfağı)
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Malzemeler

4 adet piliç göğsü
200 gram asma yaprağı
100 gram mihalıç peyniri
2 adet kırmızı biber
8 dilim piliç jambon
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü Yapılışı

İlk olarak piliç göğüslerini inceltin. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun ve ortadan ikiye ayırın. 3-4 adet asma yaprağını düz bir zemine yayın. Üzerine sırasıyla piliç göğüslerini, kırmızı biberi, mihaliç peynirini ve 2 dilim piliç jambonu yerleştirin. Rulo yapıp tepsiye dizin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Tereyağı, zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip, 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirip, dilimleyin. Servis tabağına alıp, üzerine Dömi glas sos gezdirin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net