Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü (Yunan Mutfağı) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 4 adet piliç göğsü 200 gram asma yaprağı 100 gram mihalıç peyniri 2 adet kırmızı biber 8 dilim piliç jambon 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay bardağı sıcak su Tuz, karabiber Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü Yapılışı İlk olarak piliç göğüslerini inceltin. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun ve ortadan ikiye ayırın. 3-4 adet asma yaprağını düz bir zemine yayın. Üzerine sırasıyla piliç göğüslerini, kırmızı biberi, mihaliç peynirini ve 2 dilim piliç jambonu yerleştirin. Rulo yapıp tepsiye dizin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Tereyağı, zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip, 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirip, dilimleyin. Servis tabağına alıp, üzerine Dömi glas sos gezdirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:19. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net