IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2013, 17:40   #1
Çevrimdışı
Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü (Yunan Mutfağı)


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler

4 adet piliç göğsü
200 gram asma yaprağı
100 gram mihalıç peyniri
2 adet kırmızı biber
8 dilim piliç jambon
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü Yapılışı

İlk olarak piliç göğüslerini inceltin. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun ve ortadan ikiye ayırın. 3-4 adet asma yaprağını düz bir zemine yayın. Üzerine sırasıyla piliç göğüslerini, kırmızı biberi, mihaliç peynirini ve 2 dilim piliç jambonu yerleştirin. Rulo yapıp tepsiye dizin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Tereyağı, zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip, 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirip, dilimleyin. Servis tabağına alıp, üzerine Dömi glas sos gezdirin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler

4 adet piliç göğsü
200 gram asma yaprağı
100 gram mihalıç peyniri
2 adet kırmızı biber
8 dilim piliç jambon
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Asma Yaprağına Sarılmış Tavuk Göğsü Yapılışı

İlk olarak piliç göğüslerini inceltin. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun ve ortadan ikiye ayırın. 3-4 adet asma yaprağını düz bir zemine yayın. Üzerine sırasıyla piliç göğüslerini, kırmızı biberi, mihaliç peynirini ve 2 dilim piliç jambonu yerleştirin. Rulo yapıp tepsiye dizin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Tereyağı, zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip, 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirip, dilimleyin. Servis tabağına alıp, üzerine Dömi glas sos gezdirin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
asma, göğsü, mutfağı, sarılmış, tavuk, yaprağına, yunan

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sulama (Yunan Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:39
Mangır Çorbası (Yunan Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:37
Kubeyde (Yunan Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:36
Savore (Yunan Mutfağı) oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:35
Marul Yaprağına Sarılmış Tay Usulü Biftek Zen Et Yemekleri 0 11 Kasım 2012 19:26