IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya Mutfakları (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/)
-   -   İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye) (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/591316-ispanyol-mutfagindan-tigres-besamelli-midye.html)

Elysian 25 Mayıs 2014 12:54

İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye)
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

100 gram midye
Bir buçuk çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
Tuz, karabiber
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı galeta unu

Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı

UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın.

sofra


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net