İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 100 gram midye Bir buçuk çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Tuz, karabiber 1 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı galeta unu Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net