IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2014, 12:54   #1
Çevrimdışı
İspanyol Mutfağı'ndan Tigres (Beşamelli Midye)


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

100 gram midye
Bir buçuk çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
Tuz, karabiber
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı galeta unu

Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı

UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın.

sofra

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

100 gram midye
Bir buçuk çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
Tuz, karabiber
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı galeta unu

Beşamelli Midye (Tigres) Yapılışı

UN ve sıvıyağı kavurun. Midyelerin kabuklarını temizleyip, midye içlerini su içerisinde 10 dakika haşlayın. Haşlandığında sudan alarak küçük şekilde doğrayın. Üzerine süt ve kavurduğunuz unu, tuzu, karabiberi ilave edin. İyice karıştırıp, harcı soğumaya bırakın. Ayırdığınız midye kabuklarından 4 tanesinin içini, hazırladığınız harçla doldurun. Önce galeta ununa sonra çırptığınız yumurtaya ve son olarak yeniden galeta ununa batırın. Dondurucuda 2 saat dinlendirin. Dondurucudan çıkardığınız midyeleri önceden kızdırılmış sıvıyağda 5 dakika kızartın ve servis yapın.

sofra
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
beşamelli, midye, mutfağından, tigres, İspanyol

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İspanyol Mutfağı'ndan Zeytinyağlı Ahtapot Elysian Dünya Mutfakları 0 25 Mayıs 2014 12:46
İspanyol Mutfağı'ndan Pollo Al Jerez (Şaraplı Tavuk) Elysian Dünya Mutfakları 0 25 Mayıs 2014 12:43
İspanyol Mutfağı'ndan Tortilla De Patata (İspanyol Omlet) Elysian Dünya Mutfakları 0 25 Mayıs 2014 12:40
İspanyol Mutfağı'ndan Balık Yahni Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 25 Mayıs 2014 12:38
İspanyol Mutfağı'ndan Yumurtalı Tapas Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 25 Mayıs 2014 12:31