Hint Mutfağı: Biryani Ka Chacoal (Biryani Pilavı) Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Biryani Ka Chacoal (Biryani Pilavı) Yapılışı 1.5 litre suyu kalın tabanlı bir tencerede kaynatın. Nane ve safran dışındaki tum baharatları kaynayan suya ekleyin. Yıkanmış pirinci ilave edip kısık ateşte pirincler yuzde 80 pişene kadar bekleyin. Pirinci suzup tekrar tencereye alın. Nane ve yarım cay bardağı su ile sulandırılmış safranı pirincin uzerine gezdirin. Tencerenin uzerini aluminyum folyo ile kapatın. 15 dakika kadar dinlendirin. Kızarmış soğanlar ile susleyerek servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net