IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Şubat 2016, 20:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ispanya mutfagı GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES)




GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES)



MALZEME:

Karides (Haşlanmış) 1 kg.
Zeytinyağı 8 çorba kaşığı
Sarmısak 4 diş
Kırmızı biber (Acı, Çuçka biberi) 2 adet

YAPILIŞI:
Karideslerin kabuklarını ayıklayın. Ateşe dayanıklı 4 tabağa zeytinyağı, bir diş sarmısak ve yarım çuçka biberi koyun. Tabakları önceden 200 derece ısıtılmış bir fırına yerleştirin. Fırının derecesini zeytinyağı kızıp cızırdayana kadar yükseltin. Karidesleri tabaklara koyup şöyle bir karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın.

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ispanya mutfagı gambas al ajillo (yağlı ve sarmısaklı karides)


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Geleneksel yağli güreş tarihçesi - başlangici Sevda Diğer Spor Branşları 0 03 Ağustos 2013 11:12
Yağli Güreşin Kuralları Liaaa Hobiler 2 29 Şubat 2012 15:45
Ispanya Sır Tarih 0 24 Eylül 2011 23:17