IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya Mutfakları (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/)
-   -   Hardal Soslu Domuz Pirzolası (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/734150-hardal-soslu-domuz-pirzolasi.html)

PySSyCaT 24 Şubat 2016 15:00

Hardal Soslu Domuz Pirzolası
 
Hardal Soslu Domuz Pirzolası
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

800 gr. domuz pirzolası 30 gr. margarin Et suyu 150 gr. soğan 1 çay kaşığı hardal 200 gr. Krema 10 gr. Un Yeteri kadar Kümmel Nasıl yapıyoruz? "Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin.

Nelere ihtiyacımız var?

800 gr. domuz pirzolası
30 gr. margarin
Et suyu
150 gr. soğan
1 çay kaşığı hardal
200 gr. Krema
10 gr. Un
Yeteri kadar Kümmel

Nasıl yapıyoruz?

"Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin. Fırın 180 derece ve tepsinin üzeri kapaklı veya alüminyum folyo ile örtülü olmalıdır. Pirzolalar fırında pişerken, tepside oluşan kendi et suyunu bir kaşık yardımı ile sık sık üzerinde gezdirin. Etler pişince tepsideki suyu sos için başka bir kaba alın. Etleri sıcakta tutunuz. Etlerin pişme suyuna et suyu ilave edin, iri doğranmış soğanları da katarak helmeleşinceye kadar kaynatın. Pişmemişse et suyu ilave edin. Soğanlar yumuşayınca içine kremayı hardalı ve unu ilave ederek bir taşım daha kaynatın. Un sosa gereken kıvamı verir. Sosu sıcakta bekleyen etin üzerine dökerek servis yapınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net