IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2016, 15:00   #1
Çevrimiçi
Hardal Soslu Domuz Pirzolası


-- Sponsor Baglantı --


Hardal Soslu Domuz Pirzolası

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


800 gr. domuz pirzolası 30 gr. margarin Et suyu 150 gr. soğan 1 çay kaşığı hardal 200 gr. Krema 10 gr. Un Yeteri kadar Kümmel Nasıl yapıyoruz? "Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin.

Nelere ihtiyacımız var?

800 gr. domuz pirzolası
30 gr. margarin
Et suyu
150 gr. soğan
1 çay kaşığı hardal
200 gr. Krema
10 gr. Un
Yeteri kadar Kümmel

Nasıl yapıyoruz?

"Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin. Fırın 180 derece ve tepsinin üzeri kapaklı veya alüminyum folyo ile örtülü olmalıdır. Pirzolalar fırında pişerken, tepside oluşan kendi et suyunu bir kaşık yardımı ile sık sık üzerinde gezdirin. Etler pişince tepsideki suyu sos için başka bir kaba alın. Etleri sıcakta tutunuz. Etlerin pişme suyuna et suyu ilave edin, iri doğranmış soğanları da katarak helmeleşinceye kadar kaynatın. Pişmemişse et suyu ilave edin. Soğanlar yumuşayınca içine kremayı hardalı ve unu ilave ederek bir taşım daha kaynatın. Un sosa gereken kıvamı verir. Sosu sıcakta bekleyen etin üzerine dökerek servis yapınız.
Hardal Soslu Domuz Pirzolası

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


800 gr. domuz pirzolası 30 gr. margarin Et suyu 150 gr. soğan 1 çay kaşığı hardal 200 gr. Krema 10 gr. Un Yeteri kadar Kümmel Nasıl yapıyoruz? "Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin.

Nelere ihtiyacımız var?

800 gr. domuz pirzolası
30 gr. margarin
Et suyu
150 gr. soğan
1 çay kaşığı hardal
200 gr. Krema
10 gr. Un
Yeteri kadar Kümmel

Nasıl yapıyoruz?

"Viyana Üsülü" Schweinsbraten in Senfsose Etleri tuz karabiber kümmel ile iyice baharatlayın. Fırın tepsisini yağlayın ve pirzolaları dizin. Fırın 180 derece ve tepsinin üzeri kapaklı veya alüminyum folyo ile örtülü olmalıdır. Pirzolalar fırında pişerken, tepside oluşan kendi et suyunu bir kaşık yardımı ile sık sık üzerinde gezdirin. Etler pişince tepsideki suyu sos için başka bir kaba alın. Etleri sıcakta tutunuz. Etlerin pişme suyuna et suyu ilave edin, iri doğranmış soğanları da katarak helmeleşinceye kadar kaynatın. Pişmemişse et suyu ilave edin. Soğanlar yumuşayınca içine kremayı hardalı ve unu ilave ederek bir taşım daha kaynatın. Un sosa gereken kıvamı verir. Sosu sıcakta bekleyen etin üzerine dökerek servis yapınız.
__________________
#HerSeyCokGuzeℒoℒacak..ღ ❦
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
hardal soslu domuz pirzolası

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hardal Soslu Balık efLatun Deniz Ürünleri 0 07 Aralık 2011 20:50
Hardal Soslu Salata Dilara Salatalar Mezeler 0 25 Ağustos 2010 14:34
Hardal Soslu Salata YapraK Salatalar Mezeler 0 22 Mart 2009 19:16
Hardal Soslu Karnabahar YapraK Sebze Yemekleri 0 22 Mart 2009 18:55