24 Şubat 2016, 15:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pakistan Usulü Ciğer Malzemeler 750 gr Kuzu Ciğeri (ince dilimlenmiş) 4 Diş Sarmısak (dövülmüş) 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Pul Kırmızı Biber 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Limonun Suyu 1/4 Su Bardağı Tereyağ Yemeğin Yapılışı Her ciğer dilimini uzunlamasına ikiye kesip bir kenara koyunuz. Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul kırmızı biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırdıktan sonra, ciğerleri bu kaba koyarak 1 saat kadar bekletiniz. Büyük bir tavada tereyağını orta ateşte eritip ciğer dilimlerini 4-6 dakika, sık sık çevirerek kızartınız. Delikli kepçeyle ciğerleri tavadan, ısıtılmış bir servis tabağına alıp sıcak sıcak servis ediniz. Afiyet Olsun
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
pakistan usulü ciğer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Usulü Dana Ciğer | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mart 2014 08:57 |
Ciğer Dolması | Elysian | Dolma ve Sarmalar | 0 | 26 Şubat 2014 12:01 |
Pakistan ve Pakistan Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 11 Ağustos 2012 18:19 |
İtalyan Usulü Dana Ciğer Tarifi | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2011 12:08 |
Ciğer köftesi (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:45 |