IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Aralık 2022, 20:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Portakallı Parfe (fransa mutfağı)




Malzemeler

  • 3 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 75 gr şeker
  • 1 adet çubuk vanilya
  • 140 ml portakal suyu
  • 250 ml çırpılmış krema
  • 4 adet portakal
Servis için:
  • Taze nane






Portakallı Parfe
Nasıl Yapılır



  1. Portakalların beyaz kısımlarını dikkatlice soyun.
  2. Yumurta sarısı, limon ve şekeri bir kapta çırpın. Vanilya tohumlarını ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
  3. Yumurta sarıları beyaz bir renk almaya başladığında yavaş yavaş portakal suyunu ekleyin.
  4. Ayrı bir yerde kremayı sertleşene kadar çırpın. Çırpılmış krema ile yumurta sarılarını yavaş yavaş birbirine yedirin.
  5. Kalan portakal dilimlerini üzerine ekleyerek 4 saat dondurun.
  6. Taze nane ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.


lezzet







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Böğürtlenli Parfe Liaaa Pastalar 0 16 Temmuz 2012 18:22
Cappucinolu Parfe N999 Pastalar 1 12 Mayıs 2012 01:51
Portakallı Lor Tatlısı - Oktay Usta Portakallı Lor Tatlısı Liaaa Tatlılar 0 08 Mart 2012 15:41