IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 29 Ocak 2024, 18:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meksika'da uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü




Meksika'nın Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda uçak rötarına sinirlenen bir yolcu, acil çıkış kapısından çıkarak uçağın kanadında yürüdü. Uçakta uzun süre havasız kalmaktan dolayı duruma tepki gösteren diğer yolcular, acil çıkış kapısını açan yolcunun eylemini destekledi. İsyankar yolcu ise polis tarafından gözaltına alındı.


Meksika'nın Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda yaşanan dört saatlik uçak rötarına sinirlenen bir yolcu, acil çıkış kapısından çıkarak uçağın kanadında yürüdü. Polis tarafından gözaltına alınan yolcuya diğer yolcular destek verdi. Uçakta uzun süre havasız kalmaktan dolayı duruma tepki gösteren diğer yolcular, acil çıkış kapısını açan yolcunun eylemini destekleyerek polise ve hava yolu yetkililerine tepki gösterdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


UÇAĞIN ACİL ÇIKIŞ KAPISINI AÇIP KANAT ÜZERİNE ÇIKTI
Olay Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda yaşandı. Uçağın dört saat rötar yapmasına sinirlenen bir yolcu, uçağın acil çıkış kapısından çıkarak kanadın üzerinde yürüdü. Saatlerce uçağın içinde bekleyen diğer yolcular polis tarafından gözaltına alınan adama hayatlarını kurtardığı gerekçesi ile teşekkür etti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DİĞER YOLCULAR DESTEK VERDİ
Acil çıkış kapısını açan yolcu, uçağa gelen polisler tarafından gözaltına aldı. Gecikme nedeniyle uzun süre boyunca uçakta havasız bir şekilde kalan yolcular, adamın bu hareketi ile hayatlarının kurtulduğunu söyleyerek polisin gözaltı işlemine tepki gösterdi. Yolcular adama olan desteklerini el yazısıyla beyanname yazarak belirtti.
Kaynak: SonDakika.com / Dünya

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yolcu otobüsüne bir saat rötar yaptıran operasyon CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 10 Aralık 2021 14:07
Düşen uçağın yolcu listesi ortaya çıktı! Pakistan'ın ünlü modeli de hayatını kaybetti Emre Dünyadan Haberler 0 22 Mayıs 2020 16:38
Kendi biniş kartı sandı, uçağın kapısından çevrildi Bozkurt- Haber Arşivi 0 02 Şubat 2014 00:57
İlk yerli uçağın üretileceği il! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 07 Aralık 2011 22:02
Uçağın pilotunun isyanı Chelt Havacılık Haberleri 0 20 Şubat 2011 02:02