IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2019, 08:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzel oyuncu Kristen Stewart, üstsüz şekilde objektiflere yakalandı




Alacakaranlık film serisiyle adını kitlelere duyuran güzel oyuncu Kristen Stewart, üstsüz şekilde güneşlenirken objektiflere yakalandı.

İki yıllık model sevgilisi Stella Maxwell'den ayrılıp tasarımcı Sara Dinkin ile aşk yaşamaya başlayan Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, İtalya'da yatta üstsüz şekilde güneşlenirken objektiflere yakalandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDEN GÜNEŞLENDİ
Arkadaşlarıyla birlikte yatta eğlenen Kristen Stewart, bikinisinin üstünü çıkarıp güneşlenmeye başladı. Bir süre üstsüz güneşlenen Stewart, daha sonra bikinisini giyerek arkadaşlarıyla gezintiye çıktı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KRİSTEN STEWART KİMDİR?
Kristen Jaymes Stewart (d. 9 Nisan 1990) Amerikalı televizyon ve sinema aktrisi. Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş ve büyümüştür. Cameron (öz), Taylor (evlatlık) ve Dana (evlatlık) adlı erkek kardeşleri vardır. Babası FOX TV'de yapımcıdır. Annesi aslında Queensland, Avustralya'da Maroochydore'dan bir yazı denetimcisidir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yedinci sınıfa kadar okula gitmiş ve sonra eğitimine mektuplarla devam etmiştir. 2009 yılında liseden mezun olmuştur. 2010 yılında ailesinin yanından taşınarak Los Angeles'a yerleşmiştir. Günümüzde de, Los Angeles ve Londra'da evi bulunmaktadır. Kristen, 2012 yılında ilk defa bir kadın parfümünün yüzü oldu. Aktris Balenciaga Paris'in Eylül ayında satışa sunulacak yeni bayan kokusu Florabotanica'nın yüzü oldu. Kristen'ın önceden hiçbir kokunun yüzü olmaması nedeniyle bu pek de beklenen bir şey değildi. Kristen Florabotanica hakkında şunları söylüyor: "Bu kokuda doğal bir şeyler var, çok canlı. Bence, bu kokuyu süren bir genç olarak - ve daha önce hiç parfüm kullanmadığımı göz önüne alırsak - bu parfüm sizi 'Vay canına, bana bak' gibi bir seviyeye çıkarıyor." Moda devlerinin dikkatini çeken Stewart, Balenciaga'nın 2014'te çıkarttığı yeni kadın parfümü Rosabotanica'nın da yüzü olarak firmayla çalışmaya devam etti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

11 Aralık 2013'te ünlü moda devi Chanel vahşi batı esintilerini taşıyan yeni koleksiyon yüzünün Kristen Stewart olacağını açıkladı. Koleksiyonun fotoğrafları moda evinin baş tasarımcısı olan Karl Lagerfeld tarafından çekildi ve Mayıs 2014 yılında yayınlandı. Ayrıca Kristen'ın Chanel yeni çanta koleksiyonunun yüzü olacağı açıklandı. Koleksiyonun fotoğrafları Mart 2015'de yayınlandı. 2 yıllık bir aranın ardından Kristen Stewart 2014 yılında 3 yeni film ile adından çokça söz ettirdi. İlk film Camp X-Ray Sundance Film Festivali nde seyirci karşısına çıktı. Amy Cole adında bir askeri canlandıran Stewart performansıyla birçok olumlu eleştiri topladı. The Hollywood Reporter editorü David Rooney Kristen'ın bu performansını 'şimdiye kadarki en iyi rolü' olarak değerlendirdi. "Bir diğer filmi Clouds of Sils Maria prömiyerini Cannes Film Festivali nde yaptı. Juliette Binoche ın canlandırdığı Maria Enders'ın kişişel yardımcısı rolüyle Stewart Cannes Film Festivali ve The New York Film Festival inde eleştirmenlerce En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu seçildi. The Daily Telegraph dan Robbie Collin Kristen'ın performansı için 'Kristen bu filmde parlıyor. Valantine onun en iyi rolü; keskin ve zarif' ifadelerini kullandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

César Ödüllerinde de En Iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Kristen Stewart César Ödülü kazanan ilk Amerikalı kadın oyuncu olarak bir ilke imza attı. 2014 yılında vizyona giren son filmi Still Alice'de Kristen Stewart Julianne Moore un canlandırdığı Alice Howland'ın oyuncu olmak isteyen küçük kızı ile seyircilerin karşısına çıktı. Film Akademi Ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödüle çeşitli kategorilerde aday gösterildi. Bu filmiyle de çok iyi yorumlar alan Kristen Stewart için Sony Classics Oscar Kampanyası düzenleyeceğini açıkladı. 2015 yılının Mart ayında ise Kelly Reichardt'ın projesine dahil oldu. Bir sonraki projesi ise Woody Allen'ın filminde, Bruce Willis, Jesse Eisenberg'ın karşısında rol alacak. Oscar'lı yönetmen Ang Lee'nin ise son projesi Billy Lynn's Long Halftime Walk'ın kadrosuna dahil oldu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak : Sondakika

__________________
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kristen stewart, objektiflere, yakalandı, üstsüz şekilde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KRISTEN STEWART'IN ZOR ANLARI Seth Haber Arşivi 0 06 Ekim 2014 12:03
Kristen Stewart AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 10 Mayıs 2014 20:48
Kristen Stewart kel kalmaktan korkuyor Sır Haber Arşivi 0 06 Eylül 2013 13:30
Bir numaralı rüküş: Kristen Stewart! Kalemzede Haber Arşivi 0 09 Aralık 2012 20:28
Kristen Stewart çok pişman oldu! Kalemzede Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2012 13:25