IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

11Beğeni(ler)
  • 8 Post By X
  • 2 Post By efLatun
  • 1 Post By VenceRemoS

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Standart Tamahkar
Yazan; X 31 Mayıs 2012, 19:24

Insanoglunun yaradilis fitratinda vardir tamahkarlik, hata yapmaya programli olarak yaradilan bizler eksiklerimizi kapatmak icin cogu zaman caba gostermeyi gectim hatalarin bilincinde bile olmayiz. Herkes kendine mukemmel davranilmasi ister, butun insanliktan saygi ve anlayis bekler bunlar yasamsal haklarmidir yoksa kazanilmasi gereken haklarmidir diye sormaz bile kendine. Tabi bu hususta '' Yaradilani sev yaradandan oturu '' '' Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapma '' gibi derin anlamlar yuklu sozlerin anlami kalmadigida anlasiliyor.

Ikili iliskilerde nasil konusmamiz gerektigini benden ogrenecek degil tabi kimse, bende boyle bir goreve talip degilim lakin buraya giren vakit geciren arkadaslarimizin daha iyi vakit gecirmesi icin kurallar konulmus konulan kurallarin bir kismida uyelere sorularak konulmus. Goruyorum ki koyulan kurallari uygulama noktasinda sIkIntilar yasadigimiz zamanlar oluyor. Insan eli degmis hersey defoludur arkadaslar, bu forumda defoludur burada teknik aksakliklar olmustur, olacaktirda. Birgunluk yasanilan bir hadisden bu kadar firtina koparmanin tek manasi artniyettir, icten ice beslenilen kindir ki bu kinin amacini ben cozumleyebilmis degilim. Bize derin aşk ve muhabbet besleyin demiyoruz fakat saygi gosterdiginiz kadar saygi gorursunuz, burada degil her yerde bu boyledir, unutmayiniz.

Sikayet dile getirirken kucumseyici ve emrivaki tavirlara girerseniz size ayni sertlikte 10 aydir cevap verdik ve maalesef 10 ay sonrada ayni sekilde cevap alacaksiniz. Bu platform buyuk bir platform bircok insanin giris yaptigi bir yerde KURALLAR olmak zorundadir ki nizam saglansin.

Anlik ofkelerinizle yazdiginiz cumlelerle en fazla kendinizi tatmin edersiniz tabiki hicbir platform kullanici kaybetmek istemez lakin isi sahsiyetten cikarip 26 yonetici arkadasi birden katarsaniz kusura bakmayin ceza alirsiniz.

Birde bizim adalet hususundaki hassasligimizi bilinler her cumlesinde adalet adalet adalet diye soylenmektedir. Hassasligin suistimaline asla izin vermeyecegimizide herkesin bilmesini isterim.

Kullanici arkadaslarima selam eder, yasanan ufak captaki aksaklik icin yonetim adina tekrar ozur dilerim.

Keyifli ve saygili forumlar diliyorum.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 464 Yorumlar 2
Toplam Yorum 2

Yorumlar

Alt 01 Haziran 2012, 00:07   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tamahkar




Yapılan hatalara güzellikle karşılık vermek, karşıdaki kişinin öfkesi yerine o kişinin kazılması demektir.Tabi bu güzellikten anlayan insanlar için geçerlidir.
Ama bazı üyelerimiz zaman zaman, buradaki yöneticelerin de insan olabildiklerini unutuyorlar.İyi niyete kötülükle karşılık vermenin altında art niyetten başka bir şey aramamak lazım.
Edeple gelen hürmetle gider.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Haziran 2012, 21:00   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tamahkar




Sistem eleştirilerinde gözardı edilen ve sistemin temel taşı olan bir şey var: Kendimiz.
Aynaya kafa tutmayan bireyin sistemi eleştirmeye hakkı olmadığı gibi, bu eleştiriyle kendi doğasına ihanet ederek eleştirdiği sistemi (doğru veyahut yanlış) güçlendirmek gibi ironik bir durumu vardır. Sistem, bizim sorumluluk yüklemekten kaçındığımız benliğimizin genelleştirilmiş halidir.
Ki bu sistem her çeşit sistemi içinde barındırır.

Dipnot ; Aynaya baktımda saçlarım baya uzamış !

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
tamahkar


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Makale Seçenekleri
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık