🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
ScanX 'in yapımcısı SaW 'a haksızlık olmaz mı, hocam, master olarak kendini tanıtman. Emeğe saygı açısından olmadıysa olmasın, eğer ki SaW 'ın imzası varsa kalsın, hem SaW kim diye merak etmez kullanıcılar veya sunucundan ayrılıp başka bir sunucuya geçicek de değiller. Yalnızca bizzat kendisi de özel pm, yolu ile ScanX ile ilgili artık teknik destek vermediğini bildirdi.
arkadaşım benim amacım orada çöoğu şeyi değiştirmek ben yaptım demek değil saw ile msn ekleyip görüştüm destek vermedi evet ama benim yapmak istediğim genelde herkesin yaptığıdır..
yanki onu yaptıktan sonra kendimi nasıl tanıtacam onuda söylermisin?
/msg ScanX hello dedikten sonra pass mı yazacam?