IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Heartbroken

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2011, 12:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ücretsiz eggdrop ve bnc




Selam

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapmanız gereken bu adrese girip kayıt olmak 3-4 gün içerisinde size e-mail yoluyla kullanıcı adınızı - şifrenizi postalıyorlar.

elitter.net bedava-free unix shell hizmeti veriyor hiç bir ücret ödemeden 2 background işlem çalıştırabiliyorsunuz 200mb disk alanı ssh ve sftp erişim web alanı veriliyor.

irc.elitter.net.6667 sunucusunda #elitter kanalında biri kanada biri U.S.A vatandaşı iki genç tarafından OpenBSD sistem üzerinde kurulu bir sistemleri var.

7 adet ipv4 - 20 civarıda ipv6 vhostları mevcut ücretini ödediğiniz taktirde kendinize ait bir vhost'ta alabiliyorsunuz.

sunucunun adminleri sipher ve highteck nickli kişiler 7/24 online olarak destek veriyorlar 2'den fazla BG-arka plan işlem çalıştırmak gibi bir isteğiniz yada daha fazla bandwidth kullanacak daha fazla irc girişi kullanmak istiyorsanız bu servise bağış*- donate yapmanız gerekiyor. servis aynı zamanda DNS hizmeti vermeye başladı..

belli sınırlamalara uyduğunuz taktirde hesabınız bloke edilmiyor.

psybnc yada eggdrop kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra tek bir komutla oto hesabınıza kurabiliyorsunuz. psybnc için getbnc eggdrop için getegg komutuyla kendi bnc ve eggdropunuza sahip olabiliyorsunuz.

illa psybnc illa eggdrop olacak diye birşeyde yok znc irrsi stormbot gibi farklı irc botları bouncerları chat programları yada kendi sitenizi kurabiliyorsunuz.işlemciyi fazla kullanmayacak bağlantıyı sömürmeyecek herhangi bir işleme-programa hayır denmiyor..aksi halde fark edildiği anda sorgusuz sualsiz hesap bloke ediliyor..

ircd ,proxy ,services vb.. daha fazla bandwidth kullanan daha fazla işlemciyi yorabilecek işlemler için paypal yoluyla servise para ödemeniz (ayda en az 2 USD ) gerekiyor izin almadan kurarsanız yada belirlenen limitlerden daha fazla işlem IRC bağlantısı çalıştırdığınızda hesabınız bloke ediliyor.

adminler log tutuyorlar hangi hesapta kaç işlem çalışıyor ne kadar bandwidth kullanıyor takip ediyorlar..

iyi çalışmalar...


Konu Heartbroken tarafından (17 Mayıs 2011 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Mayıs 2011, 17:44   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ücretsiz eggdrop ve bnc




Selamlar

bir diğer yeni unix shell hesabı eggdrop ve bouncer izinli 2 background işlem ücretsiz kurup işletebilmeniz için irc.marijuanaunion.net highteck nickli kanadalı bir genç admin'i var bu sunucuya girip nick serv kayıt olmanızı ve biraz orda takılmanızı bekliyor.

istekte bulunup hemen iki dakikada ücretsiz unix shell hesabınızı alıveriyosunuz..

iki irc bağlantısı arka plan işlemi çalıştırabiliosunuz 6 ipv4 vhost var .ister eggdrop yada türevi diğer irc botları psybnc znc sbnc türevi bouncerlar gibi irc programları kuurup işletebiliosunuz ve herhangi bir destek ihtiyacı program ihtiyaç olduğunda kanaldan admin'den online destek alabiliyosunuz..

7/24 bağlı admin zaten hep hizmete amade 2'den fazla arka plan işlem çalıştırmak için donate- bağış yapmanız gerekiyor ki öyle uçarı rakkamlarda beklemiyorlar 10-15 dolara işi bağlayabiliyorsunuz ki böylesi ucuz unix shell piyasada pek yok...

bundan 4 ay kadar evvel bir 20 dolar paypal ile ''donate'' yaptım ve bir daha benden para istenmedi şu anda hesapta kurulu 2 eggdrop bir psybnc üzerinden 15 kullanıcı eklediğim bouncerım işliyor.

aynı sayıda BG işlem irc girişi için google'da başka unix shell bulmaya kalksanız sizden heray 20 dolar en azından ücret isterler.. tek tek ordan burdan bnc almak yerine böyle bir hesaba hiç ücret ödemeden sahip olup ister bnc ister eggdrop vs kurup kullanmak çok daha avantajlı..


Konu Heartbroken tarafından (17 Mayıs 2011 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bedava, bouncer, eggdrop, hizmeti, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bouncer(BNC) Nedir? , Ve Kurulumu ! Stealth Eggdrop, NeoStats, BNC 0 29 Eylül 2010 21:49