|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Eggdrop yansıtma Şöyle bir şeyle ugrastık hiç yapamadık. Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Opers kanalında operler !kline nick <Sebep> şeklinde kullanıcıyı atıcaklar ve sebepleri #x kanalına yansıyacak bunu nasıl yapabilirim ? Şimdiden teşekürler | |
| | |
| | #3 | ||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#Opers kanalinda op olan operler kullanabilir. Yalniz #x kanalina değilde opers kanalina yansitabilir. Sen dene kodlari ne gibi sıkıntı varsa uğraşiriz. | ||||
| | |
| | #5 | ||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma
Botu hangi kanala sokarsanız oraya yazar sen dene, olumlu veya olumsuz sonuclari buraya yazarsin. | ||||
| | |
| | #6 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma çalışıp çalışmadığını bilmiyorum denemedim...deneyin sorun varsa burda aldığınız hatayı belirtin.gerekeni yaparız. !kill nick sebep komutunu hangi kanalda kullanmak istiyorsanız bota telnet/dcc üzerinden .chanset #kanal +killkanal komutuyla aktif etmelisiniz. set kill(yansıtma) "#kanal-adi" kısmınada hangi kanala killlerin yansıtılmasını istiyorsanız o kanal adını girin kodu bota yüklemeden evvel*. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
| | |
| | #7 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma sabah kalkar kalkmaz yazınca böyle yamuk olmuş.dışarı çıkmam lazımdı şimdi döndüm eksikleri giderdim.biraz renk ekledim alladım pulladım.ama gene denemedim bende oper bot yok bu haliyle deneyin. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
| | |
| | #8 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma Hata veriyor Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
| | |
| | #9 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
| | |
| | #10 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Eggdrop yansıtma ech nasıl atlamışım.şimdi tamam bu kez denedim.tesisatçıyı getirdim eve bir petek patlamış su akıtıyordu değiştirdik ev battı :Ğ Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
CLubber'ınkide bu yukardaki aynı işi görür.kulağınızı göstermenin iki farklı yolu (bugün mazoistliğim üstümde olduğu için acılı yolu seçtim sadece.):p not CLubber'ın verdiği kodda bi karışıklık olmuş: Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
yerine Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
oper yerine kanal olarak yazılmış onu değişirseniz sorun çıkmaz. bide privmsg $kline(kanal) yerine de aynı değişiklik yapılmalı.kanal yerine oper gelecek yani. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| eggdrop, yansıtma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| echo yansıtma | sahr | mIRC Scripting Sorunları | 6 | 04 Mart 2011 03:41 |
| özeli yansıtma | aldanis | mIRC Scripting Sorunları | 1 | 15 Haziran 2010 12:49 |
| EGGDROP Bottan WEB e yansıtma?? | Black | Eggdrop, NeoStats, BNC | 0 | 19 Aralık 2007 23:35 |
| Kanal Yansıtma. | µGµR | mIRC Scripting Sorunları | 3 | 23 Eylül 2007 18:16 |